Iz ugla čitalaca... - www.lobi-info.rs

Iz ugla čitalaca...

Da li postoji način i volja da se nađe rešenje za gužve na Zrenjaninskom putu?

4 minuta za čitanje
11

Podstaknuta člankom „Mit o zelenom talasu na zrenjaninskom putu” osetila sam potrebu da, bez pretenzija ka novinarskom poslu, opišem kako izgleda svakodnevni problem stanovnika leve obale Dunava koji se, koristeći bilo koji vid prevoza, uputi ka nekom od delova grada Beograda.

Kakav biste Vi izabrali život za svoju ćerku? (VIDEO)

1 minut za čitanje

Izdvojite minut vašeg vremena i odgledjte ovaj video, ne može da vam škodi što znači da koristi.

Jel znate šta je „Forland leve obale Dunava“

4 minuta za čitanje
3

Znate li pogled s Gardoša na zelenu obalu, na rit? Ili sa Zemunskog keja? Ili Dorćolskog keja? Prošetajte ponovo i dobro se zagledajte. Veslam tuda , evo već četvrt veka, i dobro znam kakav je to nacionalni park u srcu grada. Tu žive vidra, divlja mačka, tu žive divlje svinje! Nepotpuni spisak ptica dunavskog forlanda

Škola u Kovilovu u očajnom stanju (FOTO)

/
3 minuta za čitanje
1

Stanovnici naselja na levoj obali Dunava upoznati su sa stanjima u kojima se nalaze zgrade lokalnih institucija ali stanje u kome se nalazi ogranak Osnovne škole „Olga Petrov“ u Kovilovu zaista je sramotno.

Biciklom od Borče do Ovče, Jabučkog i Glogonjskog Rita, Padinske Skele, Kovilova i Crvenke

14 minuta za čitanje

Svima nama koji živimo u velikom gradu ponekad je svega preko glave. Buka, žurba, stres, previše ljudi, nečist vazduh i mnoge druge stvari koje život u gradu nosi sa sobom. Ukoliko želite da pobegnete od svega toga na jedan dan, to možete svega par kilometara od svoje kuće! Samo je potrebno slobodno vreme, povoljna prognoza

Biciklom od Borče do Pančeva, Jabuke, Glogonja i Sefkerina

/
12 minuta za čitanje
7

Voziti bicikl sam ili ne? Šta ako mi se nešto desi nasred puta? Šta ako ne budem mogao da izdržim?

Sve je ovo Borča! ♥

4 minuta za čitanje
3
Sve je ovo Borča! - 2015

Kad nas je juče sugrađanka Brankica tagovala na galeriji koju je sastavila i tekstu koji je napisala otkrili smo priču koju smo podelili sa vama. Jučerašnja priča je nju pogodila kao i mnoge sugrađane jer ju je pročitalo više od 4.000 ljudi, dok se u komentarima kojih ima preko 180 samo potvrđuje slično mišljenje svih

Lepše mi je u dorćolskih 20 kvadrata, nego u onih 100 u Borči

7 minuta za čitanje
30

Ovo je priča bivše Borčanke, sada Dorćolke, koju je juče objavio „Telegraf“  i koju vam u celosti prenosimo bez ikakvih izmena. BOLJE DA ŽIVIM U PODRUMU U CENTRU NEGO U VILI NA PERIFERIJI: Da li se slažete s ovom urbanom Beograđankom? – Muka mi je bilo od života u predgrađu. Brat me stalno zavitlava kako

Ovaj osmeh momka u sredini vredi bogatstvo!

2 minuta za čitanje
2
Ovaj osmeh momka u sredini vredi bogatstvo! - 2015

Ovo je jedna predivna i veoma dirljiva priča koji je sa nama podelila nastavnica Milka Đoković a mi želimo da je podelimo sa vama.

ČITAOCI REPORTERI: Poplava u Borči, Krnjači, Kotežu, Pretoku, Sebešu… (FOTO)

1 minut za čitanje
2
Borča - Centar II pod vodom - Poplava - 15-05-2014

Kiša koja pada sada već preko 48 sati napravila je haos u pojedinim naseljima na levoj obali Dunava u Beogradu, a naši sugrađani i čitaoci blog/portala LOBI poslali su nam slike vrtića, ulica i dvorišta u Krnjači i prilaze stanovima u Centru II u Borči. Centar II pod vodom / Foto: Dragan Stojković Kod restorana „Petrović“

Pisaću ti pisma dugaaa!

6 minuta za čitanje
Pisaću ti pisma dugaa - Pisma se pišu srcem

Stihovi nezaboravnog romana Evgenije Onjegin, Aleksandra Puškina kada mlada zaljubljena Tatjana piše pismo uobrazenom Moskovljaninu gde iskazuje rečima svoje emocije, podsetiše me na izgubljeni značaj pisma.

Jel nas donela roda ili smo rasli u kupusu?

9 minuta za čitanje
Naše detinjstvo

Ah… Detinjstvo… Divno, bezbrižno vreme, definitivno neponovljivo. Budućnost pripada onima koji se najduže i najdalje sećaju svoje prošlosti, a moje detinjstvo je trenutno moja jedina prošlost i sećam ga se sa nostalgičnim osmehom na licu.

Zapevajmo, braćo mila, ovu pesmu svi!

6 minuta za čitanje

Unutar društva i porodice postoji izrazit pritisak da se žene prilagode stereotipnim ulogama ženskog pola, kako u društvenom tako i u privatnom životu.

Šta to beše zapošljavanje u Srbiji

6 minuta za čitanje
Zapošljavanje u Srbiji - lobi-info.rs

Pitanje nezaposlenosti mladih se nameće kao jedna od krucijalnih tema za Srbiju, odnosno „Šta to beše zapošljavanje u Srbiji“?

Kutak sreće

8 minuta za čitanje
Kutak sreće

Osećaj sreće je relativni doživljaj, prisutan u nama ili svuda oko nas, ali često kao nevidljivi odsjaj. Svaki čovek teži do dobije ono što želi i da u tome uživa.