Dešavanja - www.lobi-info.rs

Dešavanja

Pozorišna letnja scena na Tašmajdanu ipak je obustavljena!

2 minuta za čitanje

Iako su se mnogi obradovali pozorišnoj letnjoj sceni na Tašmajdanu, planirani program na ovoj sceni se ipak obustavlja! Sve zakazane predstave se odlažu usled najnovijih odluka kriznog štaba.

Zbog planiranih radova, danas bez vode deo Borče

1 minut za čitanje

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, danas će bez vode ostati sugrađani u pojedinim ulicama u naselju Borča i to u periodu od 08.00 do 16.00 časova.

Večeras se otvara letnja pozorišna scena na stadionu Tašmajdan

1 minut za čitanje

Na stadionu Tašmajdan, večeras u 18.00 časova otvara se „Beogradska letnja scena“ i to predstavom „Maks metalik“ lutkarskog pozorišta „Pinokio“. 

Ljubitelji riblje čorbe, očekuje nas Vidovdanski kotlić u Borči

1 minut za čitanje

Kao i prethodnih godina, svi ljubitelji i stručnjaci u kuvanju riblje čorbe, tradicionalno će imati priliku za druženje tokom Vidovdanskog kotlića u Borči.

Takmičenje u pecanju na plovak uskoro na Vizelju

1 minut za čitanje

Kao i prethodnih godina, uskoro nas očekuju dve već tradicionalne manifestacije, koje upotpunjuju jedna drugu, a to su Takmičenje u pecanju ribe na plovak i Vidovdanski kotlić.

U nedelju otvaranje 28. po redu turnira u malom fudbalu Trofej Vidovdana

1 minut za čitanje

Iako su ove godine odložena mnoga dešavanja, zbog mera zaštite od korona virusa, turnir u malom fudbalu Trofej Vidovdana 2020. će ipak biti održan. 

Mali maturanti u Kotežu, u petak proslavili završetak škole (VIDEO)

1 minut za čitanje

Petak je bio i zvanično poslednji dan škole za učenike osmog razreda svih osnovnih škola. Nakon tri dana polaganja male mature većina osmaka u petak je proslavila završetak svog osnovnog školovanja.

Predstojećeg vikenda imate šansu da date krv i tako spasite nekome život

1 minut za čitanje

Kako saznajemo iz Instituta za transfuziju krvi Srbije, predstojećeg vikenda održaće se još jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi u Borči, kako je to i ranijih godina bio slučaj.

Predstojećeg vikenda takmičenje u kuvanju riblje čorbe u Padinskoj Skeli

1 minut za čitanje

Kao i godinama do sada, iako kasnije nego što je to bio slučaj ranijih godina, u Padinskoj Skeli nas predstojećeg vikenda očekuje takmičenje u kuvanju riblje čorbe.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi ispred Hrama Svete Petke na Ovčanskom putu

1 minut za čitanje

Tokom prethodnih nekoliko meseci dok su na znazi bili vanredno stanje i zabrane kretanja, izostale su redovne akcije dobrovoljnog davanja krvi na levoj obali.

Od 25. juna Taš postaje pozorište na otvorenom, karte već u prodaji

1 minut za čitanje

Na multifunkcionalnoj otvorenoj sceni na Tašmajdanu, od 25. juna do 20. jula sugrađani će moći da uživaju u pozorišnim predstavama pod otvorenim nebom u okviru projekta „Beogradske letnje scene”.

Predstojećeg vikenda Kotežani će pevati od muke

1 minut za čitanje
2

Predstojećeg vikenda, tačnije u nedelju 07. juna, održava se svojevrstan protest sugrađana u Kotežu koji će muzikom i pesmom pokušati da skrenu pažnju nadležnih na svoje komunalne probleme.

Slava Beograda, Spasovdan se danas obeležava bez litije

1 minut za čitanje

Danas se obeležava Slava grada Beograda, Spasovdan – Vaznesenje Gospodnje, ali ove godine, zbog epidemiološke situacije sa korona virusom, i zbog preporučenih mera, neće biti litije ulicama prestonice.

Uskoro otvaranje izložbe na kojoj će se predstaviti i naš sugrađanin Bojan Jevtić

1 minut za čitanje

Kako smo obavešteni, u subotu 16. maja od 14.00 do 21.00 čas, u Kući Đure Jakšića, otvara se zajednička izložba našeg sugrađanina Bojana Jevtića i njegove koleginice umetnice Ane Cakić.

Da li ste znali da je od subote otvoren za posetioce bazen Tašmajdan

3 minuta za čitanje

Zatvoreni bazeni za rekreativno plivanje građana na bazenima „Tašmajdan“ otvoreni su u subotu, sa važećim cenovnikom za propusnice koji nisu menjali od prošle sezone. Ostali bazeni još uvek čekaju na otvaranje.

1 2 3 43