Sportski centar Kovilovo dobio novi menadžment - www.lobi-info.rs

Sportski centar Kovilovo dobio novi menadžment

1 minut za čitanje
2

Sportski centar Kovilovo će nakon dugogodišnje pauze ponovo raditi svojim punim kapacitetom, a tokom prošlog meseca je već primio prve goste.

Iako je medijima nekoliko puta najavljivano da će SC Kovilovo kupiti Crvena Zvezda, to se ipak nije dogodilo jer je menadžment beogradskog hotela „Constantine The Great“ preuzeo je upravu nad sportskim kompleksom u Kovilovu sa hotelom President.

Hotel ima 17 standardnih i 5 superior soba, kao i 3 junior i 2 superior apartmana. Po završetku procesa kategorizacije, President će poneti 4 zvezdice.

Hotel i sportski kompleks Kovilovo udaljeni su 12 km od centra Beograda. Na 26 hektara, pored hotela, prostiru se travnjaci, park i sportska hala sa tri terena sa tartan podlogom za košarku, odbojku, rukomet i tenis, teren za mali fudbal sa veštačkom travom, dva fudbalska terena sa travnatom podlogom, fitnes centar, sauna i prateći sadržaji. 

Kongresni centar sastoji se od Kristalne dvorane i kongresne sale u kojima je moguće organizovati različite vrste svečanosti do 300 učesnika. 

Osim toga, Kovilovo kompleks raspolaže i sa prvoklasnim strelištem za leteće mete, kao i otvorenim bazenom koji u vrelim danima nudi pravo osveženje.

2 Comments

  1. Bas me interesuje da li postoji ugovor o kupovini tih 26h od strane starih vlasnika (Sotra)i grada ,odnosno PKB ili je to proslo ONAKO!Velike su tu mucke bile zato je i propalo….a i sad niste se bas pretgli da objasnite sustinu trgovine i ko stoji iza nje.

  2. Veoma zahvalan autoru vrlo korisni članak, podelio se na svom
    Facebook profilu I mojim prijateljima se dopalo. Vrlo jednostavan i strukturiran način izloženja informacije.

    Čekaću nove članke!

Leave a Reply

Prethodna priča

SUGRAĐANI OPREZ! Česte svađe sa preprodavcima drva u Borči

Sledaća priča

Tornado, uragan urnisao naselja na levoj obali!!!

Poslednje od Vesti