Marketing - Leva Obala Beograda Info - LOBI

LOBI kao HOBI

Grad Beograd, Opština Palilula, Naselja sa leve obale Beograda – Borča, Krnjača, Kotež, Padinska Skela, Kovilovo, Ovča, Jabučki rit, Glogonjski rit, Besni Fok, Široka Greda, Vrbovski, Dunavac i Crvenka.

Dobrodošli na ::lobi-info.rs (trenutno u fazi izrade), nezavisni društveno-zabavno portal Leva Obala Beograda Info – lobi-info.rs. Želimo da se ovde osećate prijatno i da pronađete korisne i zanimljive informacije, družite se, razmenite mišljenja o naseljima sa leve obale Beograda.

Unapred primite naše izvinjenje za stranice koje su bez sadržaja.

Blog/portal Leve Obale Beograda Info – www.lobi-info.rs je osnovan 21.08.2012. godine, ranije je prikupljen materijal za neka od naselja, ideja je bila da se sve kategorije prvo popune pa da se onda promoviše blog/portal. Međutim, nakon prve autorske vesti koju smo objavili ( Požar u Borči ), pristigle su prve prave posete blog/portalu i nakon toga smo objavljivali sve više autorskih članaka.

U nedostatku vremena zbog autorskih članaka nismo popunili važne rubrike sajta kao što su informacije o naseljima leve obale Beograda. Naredih dana ćemo više radi na tome, jer i mi kao i Vi ne volimo prazne stranice.

Drago nam je da imamo dosta posetilaca kako lokalnog stanovništva tako i iz cele Srbije. Posebno nam je drago zbog stanovnika leve obale Beograda koji su trenuno Van zemlje i mogu putem nas da prate dešavanja u kraju.

Korisni likovi
Uslovi korišćenja našeg portala

Sa poštovanjem,
Urednik
Leva Obala Beograda Info – www.lobi-info.rs