Dobrodošli na levu obalu

Dobrodošli na ::lobi-info.rs (trenutno u fazi izrade), nezavisni društveno-zabavno portal Leva Obala Beograda Info – lobi-info.rs. Želimo da se ovde osećate prijatno i da pronađete korisne i zanimljive informacije, družite se, razmenite mišljenja o naseljima sa leve obale Beograda.

::lobi-info.rs Vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala u skladu sa ovde navedenim uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge ovog portala. Korišćenjem bilo kog dela portala, kao i podsajtova smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Uslovi korišćenja našeg portala

Ovaj sajt sastoji se od autorskih sadržaja, sadržaja naših partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Leva Obala Beograda Info ima autorska prava na sve svoje sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez pismene dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Zadržavamo pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

::lobi-info.rs ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

::lobi-info.rs poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca portala. Podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke o korisniku, neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom i u slučaju teškog kršenja pravila. Korisnici procesom registracije daju saglasnost da ih povremeno obaveštavamo o novostima, akcijama i sniženjima na našem sajtu i u svakom momentu će moći da se odjave.

Korisnicima portala Leva Obala Beograda Info strogo je zabranjeno:

 • objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način

 • objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima

 • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica

 • objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

 • svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme

 • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika

Portal zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku i stoga neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena.

 

Opšti uslovi korišćenja materijala

Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge blog/internet protala LOBI INFO (lobi-info.rs). Korišćenjem bilo kog dela sajta ili materijala smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

LOBI INFO imaju autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod).

Sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu BEZ saglasnosti LOBI INFO da koriste tekstualni materijal i fotografije, poštujući sva sledeća pravila:

Internet sajtovi:

 • Dozvoljeno je preuzeti maksimalno prvih 2/3 teksta,
 • kompletan naslov i fotografiju, ,
 • obavezno vidljivo navođenje izvora (LOBI INFO) i kompletnog linka (URL) do preuzetog teksta, neposredno pre ili neposredno posle preuzetog teksta,
 • objavljeni link ka tekstu ne sme da sadrži „nofollow“!

Televizija/radio

 • Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz obavezno navođenja LOBI INFO kao izvora informacija najmanje jednom u nekoj od prve tri rečenice.
 • Uz preuzete fotografije na kojima se nalazi znak (watermark), obavezno je navođenje LOBI INFO kao izvora.

Štampana izdanja:

 • Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz obavezno navođenja LOBI INFO kao izvora informacija najmanje jednom u nekoj od prve tri rečenice.
 • Uz preuzete fotografije na kojima se nalazi znak (watermark), obavezno je navođenje LOBI INFO kao izvora.

NAPOMENA:
Korišćenje materijala uz nepoštovanje bilo kog od pomenutih pravila smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti.

Sa poštovanjem,
Leva Obala Beograda Info – www.lobi-info.rs