Cicak – Rancevi 25%

Na ovoj stranici želimo da izdvojimo firme sa kojima smo uspešno sarađivali predhodnih godina i da ih se na tome zahvalimo.

Nadamo se da će lista prijatelja biti svake godine sve duža.

prijatelji-lobi-2016

Sve za video nadzor

Sve za video nadzor je internet prodavnica opreme za video nadzor, kamere za video nadzor, dvr snimači, hard diskovi, kablovi, napajanja tj. sve što je potrebno za video nadzor. Pored toga imaju i fantastične komplete za video nadzor.

Auto Keš delovi

Auto Keš Centar poseduje prodavnicu auto delova i auto kozmetike, takođe i auto servis kako bi ponudili sve na jednom mestu za Vaš auto. Prateći trendove otvorili su i internet prodavnicu auto delova.

Optika Lukić

Optika Lukić prodaje naočare za vid, kontaktna sočiva i sredstava za održavanje. Pored toga vrši i popravka naočara i dioptrijskih i sunčanih.

Viper

Viper je jedan od najboljih servis mobilnih telefona u Beogradu. Pored servisiranja, bave se otkup mobilnih telefona, dekodiranjem telefona ali prodajom dodatne opreme.

Jelena Plus

Antikvarnica Jelena Plus nudi raznovrstan izbor unikatnog nakita od poludragog kamenja i srebra, ćilibar, antikvitete, slike i još mnogo toga zato je ovo mestašce pravi izbor za Vas.

Laboratorija

Laboratorija d.o.o. je akreditovana laboratorija za etaloniranje, koja se pored etaloniranja bavi, kako prodajom, tako i servisom mernih uređaja.

Mimaks

Mimaks je preduzeće koje se bavi trgovinom ,vodovodnog i kanalizacionog materijala, elektromaterijala, alata, šrafovske robe, keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarija, galanterije i ostale opreme za kupatila.

Manhattan

Manhattan se specijalizovano bavi prodajom GoPro kamerama, DJI dronovima i oprema NOKIA telefoni APPLE računari, iPhone, iPad itd.

Karavan Travel

Karavan Travel je prva agencija za Work and Travel. Sa njima putujete i zarađujete u Americi, Francuskoj i drugim zemljama. Pored toga ima i Au pair programi čuvanja dece.

BeerKan

BeerKan je internet prodavnica kraft piva iz Srbije koja omogućava da pije kvalitetno kraft pivo u vašem domu.