Vesti - www.lobi-info.rs

Vesti

Park u Kotežu konačno dobio obećane klupe

1 minut za čitanje

Kako smo već pisali, posle dugog čekanja na obećane klupe u parku, UG Koteć već je planirao da na ovoj lokaciji postavi klupe od stiropora kao podsetnik gradskom Zelenilu.

Ne planira se uvođenje karantina u Beogradu

1 minut za čitanje

Kako je potvrdio zamenik gradonačelnika Beograda u ovom trenutku se ne planira uvođenje karantina, kao ni zabrana kretanja u Beogradu zbog epidemije kovida-19.

Haos na Pančevcu zbog kamiona

1 minut za čitanje

Kako saznajemo od sugrađana na Pančevačkom mostu su ogromne gužve i to u oba smera.

Maske na otvorenom ipak samo preporuka

1 minut za čitanje

Zamenica direktora Instituta „Batut“ dr Darija Kisić Tepavčević precizirala je u izjavi za Tanjug da je nošenje maski na otvorenom ipak preporuka Kriznog štaba, a ne obaveza.

Maske obavezne i na otvorenom

1 minut za čitanje

Krizni štab za borbu protiv virusa COVID19 održao je danas sednicu na kojoj se raspravljalo o trenutnoj epidemiološkoj situaciji i najnovijim merama.

Zbog nestanaka struje u Padinskoj deca se smrzavaju u školi

2 minuta za čitanje

U Padinskoj Skeli ceć godinama sugrađani muče muku sa iznenadnim nestancima struje, koji često nisu najavljeni, a najteže je u zimskom periodu.

Od novembra povećanje na računima Infostana

1 minut za čitanje

Kako saznajemo, u novembru će doći do povećanja iznosa koji za odnošenje smeća izdvajaju savkog meseca građani Beograda. Na sreću u pitanju je minimalno povećanje.

I jutros kolone na Zrenjanincu i Pančevcu, ali i na Pupinovom mostu

1 minut za čitanje

Sugrađani su i ovog jutra provodili vreme u nepreglednim kolonama jer jutarnje saobraćajne gužve su nam postale svakodnevica. 

Virus i dalje pod kontrolom u beogradskim školama

1 minut za čitanje

Kako saznajemo u beogradskim školama je od 01. septembra do sada korona virus potvrđen kod 36 učenika i 13 zaposlenih u osnovnim i kod 22 učenika i četvoro zaposlenih u srednjim školama.

Danas se izvode radovi na Pančevačkom mostu

1 minut za čitanje

Kako saznajemo, na Pančevačkom mostu, u smeru Beograd-Pančevo, za danas su planirani radovi na betoniranju serklaža.

Noćas požar u Al Dahri, srećom bez povređenih

1 minut za čitanje

Na poljoprivrednom dobru „Al Dahra“ u Padinskoj skeli, u sušari soje, noćas oko ponoći je došlo do požara, u kojem srećom niko nije povređen.

Al Dahra pretvara poljoprivredno zemljište u građevinsko

1 minut za čitanje
1

Od prodaje PKB-a kompaniji Al Dahra nije prošlo ni dve godine, a ova kompanija poljoprivredno zemljište već pretvara u građevinsko iako su nadležni tvrdili da se to neće desiti.

Na Zrenjaninskom putu potpuni kolaps, kolone do Sebeša

1 minut za čitanje
2

Kako sugrađani javljaju, jutros je na Zrenjaninskom putu potpuni kolaps u smeru ka Pančevačkom mostu. Mnogi navode da je ogromna gužva i na Pupinovom mostu.

Sudar kod Sebeša, kolona do raskrsnice za Kotež

1 minut za čitanje

Kako saznajemo od naših sugrađana došlo je do saobraćajne nesreće na Zrenjaninskom putu nedaleko od autobuskog stajališta Sebeška reka.

Još jedna u nizu akcija dobrovoljnog davanja krvi u Borči

1 minut za čitanje

Tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi u Retail Parku Stop Shop u Borči ponovo se održava u subotu 17. oktobra od 11.00 do 16.00 časova.

1 2 3 208