Najnovije sportske vesti - www.lobi-info.rs/sport

Najnovije sportske vesti

FK Palilulac i Škorpioni iz Krnjače jure titulu

4 minuta za čitanje

Fudbalski klub Palilulac iz Krnjače nekada je bio u vrhu domaćeg fudbala, čak su učestvovali i u baražu za popunu Prve lige davne 1997. godine, a sada igraju u Međuopšinskoj ligi Beograd nakon što su aktivirali klub nakon pauze od pet godina bez takmičenja.

Vežbanje u teretanama na otvorenom na levoj obali

2 minuta za čitanje

Od kad je uvedena mera zabrane okupljanja za više od 100 ljudi, a potom i za boravak jedne osobe po kvadratnom metru, mnoge teretane su zatvorene pa oni koji žele da vežbaju traže rešenja – jedno je teretana na otvorenom.

Dejan Milovanović osveženje u strukturi BSK iz Borče

1 minut za čitanje

Dejan Milovanović, čuveni kapiten Crvene zvezde, vratio se u srpski fudbal. Po završetku igračke karijere, ostao je u fudbalu, a kopačke je zamenio foteljom.

Spojili su rukomet i poeziju u vaspitanje mladih sportista

2 minuta za čitanje

Nedavno su u borčanskim osnovnim školama održani „Dani mini rukometa“ u cilju promocije sporta i samog rukometima među osnovcima. Zanimalo nas je kako je došlo do ove akcije pa smo razgovarali sa organizatorima.

EHF diskvalifikovao srpske juniorke sa turnira u Kovilovu

/
1 minut za čitanje

Evropska rukometna federacija diskvalifikovala je srpske juniorke, nakon što je vlada Srbije odlučila da se na kvalifikacionom turniru u Kovilovu ne odigra meč između Srbije i tzv. Kosova.

Rukometašice protiv kosovske ekipe igraju u Kovilovu

1 minut za čitanje

Kvalifikacioni turnir za Svetsko prvenstvo juniorki umesto u Kragujevcu, održaće se u Sportskom centru Kovilovo od 23. do 25. marta.

Novogodišnji završni turnir za mlade fudbalere u SC Kovilovo

/
1 minut za čitanje

Fudbalski Klub OFK CRVENKA već 6 godina organizuje turnir za najmlađe članove uzrasta od 6 do 11 godina, a završne utakmice ovogodišnjeg turnira najavljene su za subotu 30. decembar 2017. godine. u hali SC Kovilovo.

Četvrti turnir u malom fudbalu u Kotežu

1 minut za čitanje

Ove godine se održava četvrti po redu turnir u malom fudbalu „Kotež 2017“, koji će se odigrati od 4. i 7. jula u dvorištu OŠ “Vasa Pelagić” u Kotežu.

Počelo prijavljivanje za jubilarni „Trofej Vidovdana 2017“ u Borči

1 minut za čitanje

Jubilarni 25. vidovdanski turnir u malom fudbalu „Trofej Vidovdana 2017“ u Borči počeće 15. juna, a trajaće do 28. juna kada je zakazano finale. Prijavljivanje ekipa je počelo i trajaće do 14. juna do 12 časova, dok će se izvlačenje parova obaviti istog dana u 18 časova u sali MZ “Nova Borča” u ulici Bele

BSK Borča ide u Srpsku ligu, a kapiten u Seriju A

2 minuta za čitanje

Naš BSK iz Borče je ispao iz Prve lige Srbije i zbog toga će od jeseni igrati u Srpskoj ligi Beograd, a kapiten BSK Borče Aleksandar Cvetković karijeru nastavlja na Apeninima.

Ekipa „Sremca“ iz Borče vicešampioni Srbije u malom fudbalu

1 minut za čitanje

Posle pobede na opštinskom, gradskom i okružnom takmičenju osnovnih škola u malom fudbalu, u velikom finalu republičkog prvenstva samo jedan gol ih je delio od pobede. Ekipa Osnovne škole „Stevan Sremac“ iz Borče osvojila je drugo mesto na Republičkom takmičenju u malom fudbalu, koje je organizovao Savez za školski sport Srbije u sportskom centru Karataš

Juniori KK Beko iz Koteža su prvaci Srbije

3 minuta za čitanje

Juniorska ekipa KK Beko iz Koteža je novi prvak države! Najkvalitetnija ekipa u ovoj kategoriji su naši momci koji su na finalnom turniru u Novom Sadu održali čas košarke ostalim učesnicima a mnogima od pristutnih i čas o sportskom ponašanju. U prvoj utakmici protiv ekipe KK Zvečan naši momci iz Koteža su ubedljivo startovali i

Uskršnji turnir za mlađe pionirke u Kotežu

1 minut za čitanje

Košarkaški klub BEKO organizuje Uskršnji turnir za mlađe pionirke, a posebno su ponosni na kadetkinje i mlađe pionirke jer su jedini klub sa leve obale koji ima ženske ekipe prijavljene u zvaničnom takmičenju.

1 2 3 12