in

BSK Borča ide u Srpsku ligu, a kapiten u Seriju A

Naš BSK iz Borče je ispao iz Prve lige Srbije i zbog toga će od jeseni igrati u Srpskoj ligi Beograd, a kapiten BSK Borče Aleksandar Cvetković karijeru nastavlja na Apeninima.

Najpoznatiji igrač ponikao u najvećem klubu sa leve obale Dunava je svakako štoper Atletiko Madrida Stefan Savić, a njegovim stopama krenuće uskoro još jedan momak, najavljuju eksperti sa portala za utakmice uživo.

Radi se defanzivcu Aleksandru Cvetkoviću (21), kapitenu BSK-a, koji će se preseliti u redove italijanskog prvoligaša Đenove.

Prema pisanju portala Mondo, nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije otputovao je na Marasi gde treba da prođe lekarske preglede i ukoliko sve bude u redu postaće saigrač Darka Lazovića i Nikole Ninkovića.

Mladi defanzivac, koji je jedno vreme nastupao na pozajmici u Jagodini, imao je ponude još nekih srpskih klubova, ali se na kraju odlučio za Đenovu.

– U sezoni za nama bio je najbolji odbrambeni igrač Prve lige Srbije i mogu da kažem bez preterivanja da ni u Superligi nema sličnog igrača tog uzrasta na njegovoj poziciji, uz Milenkovića iz Partizana. Što se tiče njegovog odlaska, Đenova ga je duže vreme posmatrala, pratila njegove igre i smatramo da je transfer već završen, s obzirom na to da će provesti jako kratko vreme u Italiji, zbog lekarskih pregleda – izjavio je za Mondo prvi čovek Borčana Dragomir Vasić.

Šta drugo nego da kapitenu poželimo sreću u Seriji A i našem BSK brz povratak u Prvu ligu Srbije.

Izvor: Mondo

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Narednog vikenda bez vode Borča, Krnjača, Kotež i Ovča

EKSKLUZIVNO: Na prodaju preostale parcele u Centru 5