in

U BSK stigla pojačanja za nastavak sezone

Bivši fudbaler brojnih srpskih i mađarskih klubova, Milan Perić, prvo je pojačanje BSK-a u zimskom prelaznom roku. Iskusni napadač rođen u Čačku 16. aprila 1986. godine ponikao je u ekipi Mladosti iz Lučana.

Nastupao je za mnogobrojne klubove u Srbiji i Mađarskoj, a najveći uspeh je ostvario sa ekipom Ferencvaroša sa kojom je osvojio mađarski Liga kup, a odigrao je i šest utakmica za mladu reprezentaciju Srbije.

Posle Milana Perića, redove BSK-a pojačao i Matija Drašković. Vezista rođen 11. januara 1992. godine prošao je mlađe kategorije Obilića i Rada, a potom je nastupao za BASK, Srem, Šumadiju iz Aranđelovca i Grafičar.

– Drago mi je što sam postao član nekadašnjeg superligaša, kluba kojem nije mesto na trenutnoj poziciji na tabeli. Zahvalan sam šefu struke i ljudima iz uprave na poverenju, verujem da imamo kvalitet da ostvarimo primaran cilj, a što da ne i da ga nadmašimo. Ne sumnjam da sam napravio dobar izbor. Sredina poput Borče pruža svakom igraču dobre uslove za napredak i čini odskočnu dasku u karijeri – prvi su utisci Draškovića.

BSK iako su loši vremenski uslovi igra pripremne utakmice kako bi održao i popravio formu pred prolećni deo sezone.

– Radujem se novim izazovima, velika je želja da opravdam poverenje trenera i ljudi iz kluba. Na meni je da treniram i da se borim za mesto u ekipi. Imamo ozbiljne provere sa ekipama iz elitnog ranga i ne sumnjam da ćemo spremni da dočekamo nastavak prvenstva – zaključio je novi igrač Borčana.

Kubure sa odbranom

U jesenjem delu sezone BSK zauzima 11. mesto u PSL sa gol razlikom minus šest, pa će novi napadač dobro doći ekipi ali da bi se poboljšao skor potrebna je i odbrana sa kojoj do sad nisu imali sreće.

– Svim silama se trudimo da angažujemo levog beka i štopera, ali teško je tokom zime naći dobre igrače – kaže šef stručnog štaba, Predrag Pejović.

Iskreno se nadamo da će naš najveći klub na levoj obali pronaći igrače i imati bolji drugi deo sezone koji startuje 5. marta.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Suzbijanje komaraca u zgradama i objektima u Borči

Dva genijalca iz Borče (FOTO)