in

Juniori KK Beko iz Koteža su prvaci Srbije

Juniorska ekipa KK Beko iz Koteža je novi prvak države! Najkvalitetnija ekipa u ovoj kategoriji su naši momci koji su na finalnom turniru u Novom Sadu održali čas košarke ostalim učesnicima a mnogima od pristutnih i čas o sportskom ponašanju.

U prvoj utakmici protiv ekipe KK Zvečan naši momci iz Koteža su ubedljivo startovali i pobedili sa 51:74. Protivnicima nisu dali ni u jednom trenutku da se približe, čime su svima stavili do znanja da su ozbiljan kandidat za prvo mesto.

Već sutradan posle meča sa KK Naisus moglo je dosta lakše da se diše i na neki način su počeli sa slavljem jer su drugi meč dobili sa 71:105, dok je Naisus u prvom meču namučio Budućnost.

Ni ovaj protivnik nije mogao nikako da savlada naše razigrane momke koji su za tri dana istrčali ogroman broj kontri i tako atraktivnim potezima mamili aplauze publike koja je došla da gleda kvalitetnu košarku.

Treći dan je bio finalni jer su se borile dve ekipe koje do sad nisu zabeležile poraz, naš KK Beko i KK Budućnost. Iako mladi, u meč su ušli hladne glave spremni da se bore svom snagom ako bude bilo potrebe…

Međutim, samo nakon prve četvrtine je bilo jasno ko nosi pehar kući i zlatnu medalju oko vrata.

Naši junioru su „rasturili“ protivničku ekipa sa 88:44 i tako postali prvaci Srbije za sezonu 2016/2017.

Alen Smailagić iz KK Beko je proglašen za MVP turnira

– Našim momcima šta drugo da kažemo osim jedno veliko HVALA za sve što su uradili ove sezone i za sve što su dali od sebe za naš klub! Ispisali su novu klupsku istoriju! Njihovim roditeljima i drugoj vernoj publici takođe jedno veliko HVALA što nas prate iz sezone u sezonu i odano bodre naše momke, a pre svega jedno BRAVO za fer i korektno ponašanje i navijanje! Od prvog do poslednjeg člana tj predstavnika našeg kluba koji su bili u Novom Sad-u , svi do jednog smo ŠAMPIONI u svakom smislu – saopšteno je iz Uprave kluba.

Pobedniki tim: Radović Mihajlo, Matić Dušan, Škorić Lazar, Raut Ivan, Gole Novak, Esati Anes, Aleksić Nemanja, Stojanov Mihailo, Kolarić Nebojša, Babić Sava, Smailagić Alen, Nešić Pavle, Vidović Radovan, Mitrović Vuk i sjajni treneri Budimić Vasilije i Petronić Nenad!

Bravoooo šampioni!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

„Prolećna vašarijada“ u vrtiću „Ježurko“u Borči

Ekipa „Sremca“ iz Borče vicešampioni Srbije u malom fudbalu