in

„Moje Stop Shop leto“ u Borči

Počinje “MOJE STOP SHOP LETO“ u ritejl parku u Borči. Od 16. do 18. jula, posetioci će, pored dobre zabave i šopinga, moći da se oprobaju i u atraktivnom penjanju na veštačkoj steni.

Tokom tri dana, posetioci svih generacija moći će da uz pomoć profesionalaca, uživaju u jedinstvenom iskustvu na interaktivnoj veštačkoj steni, čiji su delovi napravljeni od materijala koji se mogu naći u Stop Shop-u.

Učesnike ovog adrenalinskog izazova očekuju prigodni pokloni. Penjače će obezbeđivati profesionalci, a biće primenjene dodatne mere zaštite i dezinfekcije u skladu sa okolnostima i zvaničnim merama.

U Stop Shop-u u Borči biće otvoren i mini sportski poligon za najmlađe, na kojem će mališani, kroz zabavu i fizičku aktivnost na otvorenom, razvijati spretnost i disciplinu, ali i učiti se timskom duhu. U subotu, 17. jula, klince i klinceze čekaju i zanimljive kreativne radionice.

Dok uživaju u sportskim aktivnostima i kupovini omiljenih brendova uz letnje popuste i akcije, posetioci će moći da dobiju korisne savete o unapređenju zdravlja i kvaliteta života.

A one koji su aktivni na društvenim mrežama očekuju zanimljivi konkursi. Pobednici će biti oni koji na Fejsbuk profil ritejl parka pošalju najkreativniji tekst i fotografiju o letnjem provodu u Stop Shop ritejl parku.

Poklonima će obradovati i autore najzanimljivijih Instagram fotografije o „zdravom životnom stilu u Stop Shopu“.

Više o svim aktivnostima i ponudi tokom leta 2021. u Stop Shop-u, možete naći na sajtu www.stop-shop.com, kao i društvenim mrežama Facebook i Instagram. Takođe, tu je „Stop Shop Kutak“ kojem se pristupa očitavanjem QR koda.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Konačno OTVOREN novi Dom zdravlja u Borči za 70.000 ljudi

    Dobili smo novog predsednika opštine