Dobili smo novog predsednika opštine - www.lobi-info.rs

Dobili smo novog predsednika opštine

2 minuta za čitanje

Na jučerašnjoj sednici naša opština Palilula je dobila novog predsednika i jednoglasno je izabran Miroslav Ivanovića, a na mestu zamenika predsednika opštine je ostao Darko Paunović.

Miroslav Ivanović rođen je 1954. godine. Po obrazovanju je diplomirani pravnik. Tokom karijere radio je u Narodnoj banci Jugoslavije od 1985. do 2000. godine. U Ministarstvu za unutrašnje ekonomske odnose državne zajednice Srbije i Crne Gore radio je od 2003. do 2006. godine.

Opština Palilula je ostala bez svog predsednika jer je prethodni predsednik opštine Aleksandar Jovičić uhapšen, nakon čega je podneo ostavku na ovu poziciju.

On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je iskoristio svoj položaj kako bi uticao na građevinske inspektore i na taj način omogućio izgradnju objekata za koje nisu postojale građevinske dozvole.

Ivanović je jedan od odbornika sa liste „Aleksandar Vučić – za našu decu“. Do izbora na mesto prvog čoveka najveće beogradske opštine radio je kao zamenik generalnog direktora u „Jugoinspektu“.

– Zahvaljujem odbornicima na ukazanom poverenju – rekao je novi predsednik Opštine. – Bićemo na usluzi građanima u svakom trenutku, i nadam se da će novo rukovodstvo opravdati očekivanja.

Na sednici koja je održana juče izabrani su i članovi Veća: Dražen Barjaktarović, Elana Bilić, Milan Jovanović, Sodija Marković, Saša Mehmedović, Bojana Mijušković, Miljan Milinković, Dejan Cvetković i Igor Šišić.

Leave a Reply

Prethodna priča

„Moje Stop Shop leto“ u Borči

Sledaća priča

Sindikat poljoprivrede Srbije strahuje za stočarsku proizvodnju u Al Dahri

Poslednje od Najnovije lokalne vesti