in

Dan za rođendan: STOP SHOP Borča – tri godine sa vama!

STOP SHOP Borča će tokom vikenda 20-22. maja obeležiti treću godinu poslovanja. Pored dobre zabave i šopinga, posetioci ovog ritejl parka austrijske kompanija IMMOFINANZ moći će da se oprobaju i u atraktivnom penjanju na veštačkoj steni.

Najbolji šoping je uvek rođendanski, pa posetioce tokom vikenda 20-22. maja čekaju sjajne akcije i popusti, kao i najnovije kolekcije.

Sve generacije, a posebno mladi, imaće ponovo priliku da uz pomoć profesionalaca uživaju u iskustvu penjanja na interaktivnu veštačku stenu, dok mališane čeka sportski poligon za zabavu i razvijanje spretnosti.

Dok posetioci uživaju u opuštenoj atmosferi i kupovini u ritejl parku u Borči, 21.maja očekuje ih još iznenađenja – jer kada STOP SHOP slavi rođendan, dele se i pokloni za posetioce!

I ove godine, Prljavi Inspektor Blaža je spremio slavljenički video za specijalnu rođendansku STOP SHOP pesmu. Posetioci ritejl parka su pozvani da učestvuju u Fejsbuk konkursu „Vreme je za rođendan!“ – da se fotografišu u STOP SHOP Borča i napišu zašto vole da kupuju tamo i u čijem društvu.

Troje najzanimljivijih autora, po izboru žirija, STOP SHOP će obradovati vaučerima u iznosu od po 5.000 dinara.

Na Instagramu konkursu „Napravi STOP SHOP rođendansku čestitku“, za tri najkreativnije želje, takođe će biti dodeljeni poklon kuponi u iznosu od po 5.000 dinara.

Sve informacije koje su vam potrebne možete naći na FacebookInstagram profilima ritejl parka.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Ovog vikenda se održavaju Majski dani u Opovu

    U stravičom sudaru poginule dve osobe: Ispali iz kamiona preko ograde u Dunav