in

Srećna Nova godina i Božić, Vaš i naš Lobi

Srećna Nova godina i Božićni praznici, Vaš i naš Lobi - 2014
Srećna Nova godina i Božićni praznici, Vaš i naš Lobi - 2014

Novogodišnja euforija je zavladala našim gradom, vazduh je drugačiji, pozitivna energija se ušuškala u svaki kutak našeg Beograda najavljujući novi početak, novu nadu i novo sutra. Tim našeg portala “LOBI kao HOBI” želi da krene u novi početak sa vama, našim dragim čitaocima pa da zajedno zakoračimo u svetliju, informativniju budućnost.

Zahvaljujući Vama, našim čitaocima, postali smo prvi informativni sajt na levoj obali Dunava. Za nepunih godinu dana, posećenost našeg sajta je rasla zajedno sa Vama. Trudili smo se da sve što radimo, radimo maksimalno profesionalno, korektno i na kulturan način.

[divide style=“2″]

RETROSPEKTIVA NEVEROVATNE 2013

Mi 2013. godinu koja je sada već za nama završavamo iznad naših prognoza i očekivanja, jer smo ostvarili neverovatnih 175.000 poseta sa 328.000 pregledanih stranica.

Poseta portala Leva Obala Beograda Info 2013
[divide style=“2″]

BROJ 1. INFORMATIVNI SAJT NA LEVOJ OBALI

U novembru 2013. beležimo 30.000 poseta, odnosno 17.000 jedinstvenih posetilaca, sa posetom od skoro 90% lokalnog karaktera možemo sa sigurnošću reći da nas je svaki treći žitelj leve obale koji poseduje internet u tom mesecu posetio.

borča iz vazduha

 

[divide style=“2″]

MOST BORČA-ZEMUN IZ VAZDUHA

Ove godine smo posebno ponosni na snimak iz vazduha novog mosta preko Dunava koji je ujedno bio i prvi tog tipa pa su isti putem svojih portala preneli Telegraf, Mondo, Nadlanu, 24sata, Vesti, kao i mnogi drugi. Dok je medijski gigant RTS iskoristio za svoju video reportažu. Naš video snimak je do sad zabeležio preko 25.500 pregleda.

 

[divide style=“2″]

SPECIJAL VIDOVDAN 2013

Takođe smo ponosni na naš Specijal Vidovdan jer smo pomno pratili i izveštavali sve utakmice sa Vidovdanskog turnir 2013 odigranog u Borči. Preko 10.000 pregleda su ukupno imale sve vesti sa turnira.


[divide style=“2″]

TOP 10 NAJČITANIJIHG VESTI

Obradili smo veliki broj aktuelnih tema, trudili se da svuda stignemo i adekvatno vas informišemo.

Najčitaniji članak je upravo bio “Most Borča – Zemun i petlja Zrenjaninski put iz vazduha” sa 7.058 pregleda, potom slede „Most Borča – Zemun sa Dunava“ sa 4.535 i „Kineski most pregazio Dunav i skoro spojio Borču i Zemun“  sa 3.550 pregleda. Ispod pogledajte  listu TOP10 vesti ove godine.

[divide style=“2″]

Veliko HVALA!

[divide style=“2″]

NOVA GODINA, NOVA ŠANSA

Iskreno se radujemo novoj godini jer imamo velike planove koje želimo da podelimo sa Vama. Verujemo da ćete i u 2014. godini nastaviti da pratite naš sajt namenjen žiteljima leve obale Dunava.

Nadamo se, da ćemo opravdati vaše poverenje, da ćemo Vas zabavljati, informisati ali i pomoći u rešavanju problema i uticati na stvaranje našeg kutka sreće, naše leve obale.

Mi postojimo zbog Vas, ostanite uz Lobi jer to je naš zajednički hobi.

Slavite novu 2014. godinu u ljubavi, zdravlju i veselju, ušuškajte između onih koje volite i naravno ne dozvolite da godina proleti bez dragih uspomena.

Srećnu Novu 2014. godinu želi Vam tim prvog informativnog sajta na levoj obali, tim Lobi-a. Živeli!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    U Zanatskoj ulici u Borči zaplenjeno 9 kilograma marihuane

    Od prvog januara besplatan vrtić za treće dete

    Od danas prvog januara besplatan vrtić za treće dete