in

Borimo se za bolju LEVU OBALU i 2,2 miliona čitanja to potvrđuje

Iako je vreme turbulentno ipak smo uspeli da postignemo cilj koji smo zadali na početku 2019., a to je da održimo kurs i da ponovo dođemo do brojke koja je ove godine još veća jer imamo 2.200.000 pregledanih stranica.

Uz to vaš i naš blog portal Lobi Info dočekuje osmu Novu godinu a nadamo se da ćemo ih dočekati mnoga leta 🙂 

ZAHVALJUJEMO se našim sugrađanima, komšijama, poznanicima i prijateljima što nam dajete snage da ne odustanemo i ne posustanemo.

Zbog vas uspevamo da budemo i ostanemo prvi informativni sajt na levoj obali Dunava u Beogradu.

Trudili smo se da sve što radimo, radimo maksimalno profesionalno, korektno, transparentno, objektivno, naravno uvek na fin i kulturan način.

RETROSPEKTIVA REKORDNE 2019

Plan za 2019. godinu je bio isti, 1 milion poseta i 2 miliona pregledanih strana i u tome uspeli jer smo ostvarili rekordnih 1.450.000 poseta i 2.200.000 pregledanih stranica.

Cilj za 2020. godinu je stepenik iznad a to je 2,0 miliona poseta i 3 miliona pregledanih stranica, kako bi potvdili epitet najboljih 🙂

DOKAZANO! BROJ #1 INFORMATIVNI SAJT NA LEVOJ OBALI

Prema podacima najpopularnije metrike “Google Analytics” u 2019. godine smo u proseku imali 120.000 poseta odnosno 40.000 korisnika koji su pregledali 183.000 stranica mesečno.

Kao što i uvek činimo, jeste da ove podatke uporedimo sa statistikom koliko ljudi ima računar i koristi internet i brojem stanovnika na levoj obali Dunava u Beogradu. U odnosu na tu statustiku zaključak je da nas redovno prati i čita četvoro od petoro žitelja leve obale!
Na šta smo izuzetno posnosni!

NAJČITANIJE VESTI I SERVISI

Kao i svih prethodnih godina obradili smo veliki broj aktuelnih tema, trudili se da budemo brzi, tačni i adekvatno vas informišemo o svim dešavanjima na Levoj Obali Beograda.

Najčitanije vesti ove godine su bile:

Četvrtu godinu zaredom servisne stranice su pretekle vesti, a najpregledanije servis su bile kamere Uživo kamere – Pančevački most i Zrenjaninski put koje su pregledane 92.305, a potom “Zimski red vožnje gradskog prevoza svih linija na levoj obali sa 32.888 pregleda.

Servis na koji smo posebno ponosni Svi oglasi za posao ima 20.478 pregleda, kao i jedan od najstarijih „Isključenja struje na levoj obali“ sa 13.469 pregleda.

Uživo kamere Pančevački most i Zrenjaninski put

 

Veliko HVALA što nas pratite i verujete u naš rad!

CILJ NAREDNE GODINE

I u 2020-oj ćemo se bavimo običnim ljudima, svakodnevnim problemima, dešavanjima i prilikama sugrađana sa leve obale Dunava u Beogradu.

Nadamo se da ćemo imati Vaše poverenje, da ćemo Vas zabavljati i informisati, da ćemo Vam pomoći u rešavanju problema i uticati na stvaranje lepše i bolje – naše leve obale.

Svi ovi brojevi nam govore da nam verujete, da nas pratite i čitate, da nas ogovarate i komentarišete, ZATO SMO MI TU ZBOG VAS I TO JE NAŠ USPEH.

SREĆNA VAM NOVA GODINA I BOŽIĆNI PRAZNICI!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Izmene gradskog prevoza zbog dočeka i Ulice otvorenog srca

    Ne radi semafor na raskrsnici Zrenjaninca i Bratstva i jedinstva