in

Dokazano najposećeniji portal na Levoj Obali Beograda

Ove godine smo proslavili 5. godina postojanja, što je mali jubilej u odnosu na to koliko postoje pojedina naselja na levoj obali, ali veliki za nas koji smo isti stovorili i radimo na njemu.

Zahvaljujemo se našim prijateljima, poznanicima, komšijama, sugrađanima jer nam često dajete snagu da ne odustanemo i ne posustanemo.

Zahvaljujući Vama, našim čitaocima i komšija, davne 2013. godine smo postali prvi informativni sajt na levoj obali Dunava i pored velike i jake konkurencije uspeli smo da zadržimo prvo mesto.

Snažno smo se trudili da sve što radimo, radimo maksimalno profesionalno, korektno, transparentno, objektivno i na fin i kulturan način.

RETROSPEKTIVA TURBULENTNE 2017

Plan za 2017. godinu je bio 1 milion poseta i 2 miliona pregledanih strani, međutim u tome nismo uspeli usled promena na Facebook nebu i padu organskog dosega i to 10 puta. No, i pored toga uspeli smo da ostvarimo rekordnih 845.000 poseta i 1.417.000 pregledanih stranica.

Cilj za 2018. godinu je isti, ali sa novim receptom, to je milion poseta i dva miliona pregleda 🙂

DEFINITIVNO SMO BROJ #1 INFORMATIVNI SAJT NA LEVOJ OBALI

Prema podacima najpopularnije metrike “Google Analytics” u 2017. godine smo u proseku imali 70.500 poseta odnosno 25.200 korisnika koji su pregledali 118.000 stranica mesečno.

Kao što i uvek činimo, jeste da ove podatke uporedimo sa statistikom koliko ljudi ima računar i koristi internet i brojem stanovnika na levoj obali Dunava u Beogradu. U odnosu na tu statustiku zaključak je da nas sada prati i čita svaki drugi žitelj leve obale!

NAJČITANIJE VESTI I SERVISI

Kao i svih prethodnih godina obradili smo veliki broj aktuelnih tema, trudili se da budemo brzi, tačni i adekvatno vas informišemo o svim dešavanjima na Levoj Obali Beograda.

Najčitaniji članak ove godine je bio Kako će izgledati i kad se otvara Lidl objekat u Borči sa 9.579 pregleda i Presretač na Zrenjaninskom putu kod Kovilova sa 8.396 pregleda.

S obzirom da ove godine nismo imali otvaranje Pupinovog mosta ili nekog tržnog centra pa su vesti iz hronike bile najčitanije, počeg od Čeoni sudar u Borči (VIDEO) sa 7.737 pregleda  i Čeoni sudar na obilaznici Pupinovog mosta (FOTO) sa 7.102 pregleda.

Zanimljive vesti su takođe bile čitane „Fantastičan snimak PKB iz 1980. godine (VIDEO)“ sa 7.426 pregleda.

Drugu godinu zaredom servisne stranice su pretekle vesti, a najpregledaniji je bio servis na koji smo posebno ponosni Svi oglasi za posao sa 27.842 pregleda, potom „Zimski red vožnje gradskog prevoza svih linija na levoj obali sa 22.615 pregleda,Uživo kamere – Pančevački most i Zrenjaninski put pregledane 18.638 puta i Letnji red vožnje gradskog prevoza svih linija na levoj obali16.156 pregleda.

Veliko HVALA što nas pratite i verujete u naš rad!

CILJ NAREDNE GODINE

Nastavljamo kao i prethodnih godina sa istim ciljem da se bavimo običnim ljudima, običnim problemima, dešavanjima i prilikama sugrađana sa leve obale Dunava u Beogradu.

Nadamo se, da ćemo i dalje imati vaše poverenje, da ćemo Vas zabavljati, informisati ali i pomoći u rešavanju problema i uticati na stvaranje našeg kutka sreće, i to bolje naše Leve Obale.

Znamo da nam verujete, da nas pratite i čitate, da nas ogovarate i komentarišete, zato smo mi tu zbog vas i to je naš uspeh.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Da li ste znali... LOBI INFO

    Da je Borča najveće naselje u Srbiji i Beogradu

    „Ulica otvorenog srca“ leve obale: Iz godine u godinu sve posećenija (FOTO)