in

Udes u Borči (VIDEO)

Udes u Borči, LOBI

Večeras se dogodila saobraćajna nezgoda u Borči u ulici Bratstva i jedinstva. Nezvanično do sudara je došlo prilikom ulične trke i vožnje u suprotnom smeru velikom brzinom.

Prema prvim informacijama nema teže povređenih već je samo pričinjema velika materijalna šteta.

 

Da li je bila ulična trka ili ne, prema stanju automobila koja su učestvovala može se zaključiti da se neko kretao mnogo većom brzinom od dozvoljene (40 km/h). Svedoci smo svakodnevne bahatosti pojedinih vozača u naseljima leve obale. Divljaju po ulicama, voze kao na igrici i tako sve dok neko ne izgubi život.

Mi nećemo više da apelujemo i upozoravamo, mi javno upiremo prst u sve one koji su odgovorni za ovakve slučajeve, direktno ili indirektno.

Roditelji, da li znate kako voze vaša deca kada im date auto?

Deco (po godinama ili samo u mozgu) želite li da vaši roditelji organizuju vašu sahranu umesto svadbe?

Nadležni, koliko još života treba da bude izgubljeno da bi se počelo sa rigoroznijom kontrolom?! Ili ste možda iznenađeni što se ovo dogodilo? Pozivamo vas da u civilu samo posmatrate kako se vozi po naseljima leve obale jedno nedelju dana, ništa više od toga.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Nije bio ceoni udes vec je ova astra obilazila auto -audi- koji je takodje krenuo u obilazenje vozila koje je zavrsilo u dvoristu (corsa), audi je udario u astru u zadnji desni bok a zatim u vozilo ispred koje je zavrsilo pored puta dok je astra nakon kontakta izgubila kontrolu i odvalila oba zadnja tocka na ivicnjak na koji ga je audi gurnuo. Vest koju ste preneli nije istinita i trebalo bi vise paznje posvetiti pravilnom izvestavanju ukoliko se time vec bavite.

U Kotežu zaplenjeno 19 kila marihuane u vrednosti od 5 miliona dinara

Dron protiv komaraca, LOBI

Novo oružje protiv komaraca