in

PREMIJERNO! Most Zemun-Borča iz vazduha, decembar 2014.

PREMIJERNO: Most Zemun-Borča iz vazduha, decembar 2014
PREMIJERNO: Most Zemun-Borča iz vazduha, decembar 2014

PREMIJERNO® Svima onima koji nas redovno prate i koji čitaju vesti sa blog/portala LOBI INFO, u okviru SPECIJALA prikazujemo najnoviji video snimak iz vazduha veličanstvenog mosta Zemun-Borča, fantastične Zrenjaninske petlje i nadvožnjaka (petlje) Kovilovo, naravno opet u svojoj produkciji.

Ovo je treći po redu video snimak novog mosta preko Dunava iz vazduha, koji želimo PRVO da podelimo sa vama, svojim vernim čitaocima. I ovog puta smo preleteli preko mosta Zemun-Borča, petlje sa Zrenjaninskim putem kao i isključenja za Sportski centar Kovilovo.

Mala ali odabrana ekipa blog/portala LOBI INFO u subotu 13. decembra još jednom je poletela sa aerodruma Lisičji Jarak i iz vazduha snimila Pupinov most nekoliko dana pred otvaranje. Pored mosta možete videti kako graciozno izgleda „detelina“ na Zrenjaninskom putu, kao i petlju kod hotela „Prezident“ i SC Kovilovo.

Premijerno® pogledajte HD snimak i UŽIVAJTE jer ćemo se voziti preko njega već za dan-dva!

Most Zemun-Borča snimljen iz vazduha 13. decembra 2014. godine

Kratka napomena:
Ovaj video snimak je zaštićen autorskim pravima.

[toggle style=“closed“ title=“Autorska prava“]

***Internet portal LOBI INFO ima autorska prava na sadržaj i ista su zaštićena zakonom.

Zabranjena su sva presnimavanja, iznajmljivanja, pozajmljivanja i emitovanja snimka ili njegovih delova bez saglasnosti vlasnika.
Takođe je zabranjeno uzimanje slika iz samog video snimka (screenshot) i korišnjenje istih u člancima i vestima bez saglasnosti vlasnika.[/toggle]

[toggle style=“closed“ title=“Uslovi korišćenja video snimka“]

Svi mediji koji žele da objave video snimak potrebno je dobiju saglasnost putem maila info@lobi-info.rs

Ovaj video je vlasništvo Oficijalnog kanala „Leva Obala Beograda Info“. ZABRANJENO je kopirati video na svoj lični kanal zbog kršenja autorskih prava na YouTube ili drugi video kanal. Svako kačenje spota na YouTube ili drugi video kanal biće prijavljeno.

Korišćenje materijala uz nepoštovanje pomenutih pravila smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti.

Oficijalni kanal „Leva Obala Beograda Info“ zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge bez obaveze prethodne najave.

Publishing & copyright — LOBI INFO / All rights reserved / (CC BY-NC-ND 3.0 RS) /

Hvala na razumevanju.[/toggle]

Želimo da svima u Srbiji pokažemo kako par dana pred otvaranje izgleda novi most na Dunavu, most Zemun-Borča, zvanično Pupinov most a naš Kineski most.

Zato podelite ovaj video snimak i neka pukne internet 😉

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

7 Comments

  1. Da li ce ova sadasnja Vlast preuzeti sve pohvale na sebe . Posto koliko se secam ovaj most je ugovoren i poceo da se gradi dok je prethodna vlast bila u Beogradu .
    Mislim most je odlican i trebamo ih sto vise ali me zanima da li sve ovo zasluga Sinise Malog ili Dragana Djilasa .

  2. Ovako je mogao i da izgleda most preko ade, a ne da stoka lopovska trpa pare u dzep a mi da placamo. Most na adi zvan 3 u 1 ili zvani HAARP da prodamo i da napravimo 600 mostova do Borce.

Radnik teže povređen prilikom pada sa nadvožnjaka u Krnjači

Novi red vožnje linije 85 Borča - Banovo brdo

SPECIJAL: Linija 85 spaja Borču i Banovo brdo preko Pupinovog mosta i Mosta na Adi