Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Kako će izgledati i kad se otvara Lidl objekat u Borči

u Istraživali smo... od
Tara – T2

Gradnja Lidl objekta u Borči je zvanično počela 1. avgusta 2016. godine i posle sedam meseci već se nadzire izgled pomenutog objekta.

Ipak, pošto već znamo kako će on izgledati to želimo da podelimo sa vama, našim čitaocima, ali i još neke informacije koje vas zanimaju.

Lidlov plan je da u Srbiji izgradi 20 maloprodajnih objekata koji će biti tipa LOF TYPE 14 što možete videti na slikama ispod.

Objekat od 2.500 kvadratnih metara i projektovan je prema najnovijem konceptu Lidlovih objekata i predstavlja osnov za dalju gradnju.

Prodajna površina objekta iznosi oko 1400 kvadratnih metara, dok je preostala kvaratura namenjena za skladišta i sporedne prostorije.

S obzirom da je parcela u Borči jedna od većih na kojima se grade objekti Lidla možemo očekivati i parking sa više od 150 parking mesta.

Zanimljivo:  Autobus udario u automobil u Borči (FOTO)

Lidl kao ključne prednosti ovog koncepta gradnje ističe povećanu energetsku efikasnost kroz LED osvetljenje i rekuperaciju toplote, kao i upotrebu ekoloških materijala.

Otvaranje Lidl objekata tek dogodine

Planiran rok završetka radova na objektu u Borči je 1. mart 2017. godine, što svi sugrađani mogu videti na tabli ispred gradilišta.

Međutim, očigledno je da će pomenuti rok biti probijen, jer prema trenutnom stanju radovi će potrajati još nekoliko nedelja. Ovo i nije previše važno za njegovo otvaranje. Zašto?

Zato što će Lidl u Borči sačekati preostale objekte koji se grade ili tek treba da počnu da se grade, jer je od starta isplanirao istovremeno otvaranje više objekata koji će se nalaziti širom Srbije. Što su nedavno i potvrdili.

Zanimljivo:  Sugrađani upozoravaju: Otrov za pse u Borči i okolini

– Iako će izgradnja centra i pomenutih prodavnica biti završena sledeće godine, Lidl planira početak rada sa potrošačima tokom 2018. godine, otvarajući više prodavnica istovremeno – rečeno je u toj kompaniji.

Otvaranje maloprodajnog objekta Lidl u Borči možemo očekivati u martu 2018. godine.

Povezane teme:

3 komentara

  1. Stobi kupovao skubu robu u borcu kad mogu isto to duplo jeftinije u bec dakupim? Dolazim svakog meseca na produzeni vikend kuci u padinsku skelu.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Istraživali smo...

Idi na Vrh