in

REKORDNIH 2.000.000 pregledanih stranica na Lobi Info

Ove godine smo ostvarili cilj koji smo zadali sebi na početku sad već stare 2018. godine, a to je 2.000.000 pregledanih stranica i izuzetno smo ponosni zbog toga.

A verovali ili ne, vaš i naš blog portal dočekuje sedmu po redu Novu godinu 🙂 

Kao i uvek zahvaljujemo se našim prijateljima, poznanicima, komšijama, sugrađanima jer nam pružate snagu da ne odustanemo i ne posustanemo.

Zahvaljujući Vama, našim čitaocima i komšijama, davne 2013. godine smo postali prvi informativni sajt na levoj obali Dunava i pored velike i jake konkurencije uspeli smo da zadržimo prvo mesto.

I ove godine smo se trudili da sve što radimo, radimo maksimalno profesionalno, korektno, transparentno, objektivno, naravno uvek na fin i kulturan način.

RETROSPEKTIVA REKORDNE 2018

Plan za 2018. godinu je bio 1 milion poseta i 2 miliona pregledanih strana i u tome uspeli jer smo ostvarili rekordnih 1.265.000 poseta i 2.080.000 pregledanih stranica.

Cilj za 2019. godinu je pomenut posetu opravdamo i još jednom potvrdimo da smo najbolji 🙂

DOKAZANO! BROJ #1 INFORMATIVNI SAJT NA LEVOJ OBALI

Prema podacima najpopularnije metrike “Google Analytics” u 2018. godine smo u proseku imali 105.000 poseta odnosno 43.000 korisnika koji su pregledali 173.000 stranica mesečno.

Kao što i uvek činimo, jeste da ove podatke uporedimo sa statistikom koliko ljudi ima računar i koristi internet i brojem stanovnika na levoj obali Dunava u Beogradu. U odnosu na tu statustiku zaključak je da nas redovno prati i čita dvoje od troje žitelja leve obale!

NAJČITANIJE VESTI I SERVISI

Kao i svih prethodnih godina obradili smo veliki broj aktuelnih tema, trudili se da budemo brzi, tačni i adekvatno vas informišemo o svim dešavanjima na Levoj Obali Beograda.

Zbog otvaranja maloprodajnog lanca Lidl, upravo su članci o njima bili najčitaniji ove godine i Kako će izgledati i kad se otvara Lidl objekat u Borči sa 17.267 pregleda, kao i „SAZNALI SMO kad je otvaranje Lidla u Borči“ sa 11.646 i na trećem mestu KOLAPS U NAJAVI: Od ponedeljka izmena trasa 85 i 96 zbog radovasa 9.591 pregleda.

I zanimljive vesti su takođe bile čitane „Putari se našalili i potpuno zbunili sugrađane u Borčisa 7.100 pregleda, ali i servisne vesti „Na levoj obali tokom vikenda biće suve slavine“ sa 6.909 pregleda.

Treću godinu zaredom servisne stranice su pretekle vesti, a najpregledanije servis su bile kamere Uživo kamere – Pančevački most i Zrenjaninski put koje su pregledane 46.311, a potom “Zimski red vožnje gradskog prevoza svih linija na levoj obali sa 43.805 pregleda i servis na koji smo posebno ponosni Svi oglasi za posao sa 24.322 pregleda.

Uživo kamere Pančevački most i Zrenjaninski put

 

Veliko HVALA što nas pratite i verujete u naš rad!

CILJ NAREDNE GODINE

Nije lako održati pravac kada je „more turbulentno“, ali mi ćemo se truditi da se i u 2019-oj bavimo običnim ljudima, običnim problemima, dešavanjima i prilikama sugrađana sa leve obale Dunava u Beogradu.

Verujemo da ćemo imati Vaše poverenje, da ćemo Vas zabavljati i informisati, da ćemo Vam pomoći u rešavanju problema i uticati na stvaranje lepše i bolje – naše leve obale.

Brojke nam govore da nam verujete, da nas pratite i čitate, da nas ogovarate i komentarišete, ZATO SMO MI TU ZBOG VAS I TO JE NAŠ USPEH.

SREĆNA NOVA GODINA I BOŽIĆNI PRAZNICI!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Radno vreme pošti, pijaca i prodavnica na levoj obali, tokom praznika

Prvog dana nove godine održana osma po redu „Ulica otvorenog srca“ u Borči