in

Radno vreme pošti, pijaca i prodavnica na levoj obali, tokom praznika

Trgovinski i ugostiteljski objekti, kao i pojedina javna preduzeća imaće poseban raspored rada tokom novogodišnjih i božićnih praznika. 

U ponedeljak, 31. decembra, pošte koje imaju celodnevno radno vreme, radiće skraćeno do 17 sati, osim Glavne pošte u Takovskoj 2 i pošta na graničnim i administrativnim prelazima. U utorak 01. januara dežuraće samo pošta u Takovskoj ulici.

U sredu, 2. januara, u Beogradu će dežurati pošta u Takovskoj, u Savskoj 2 – od 8 do 15 sati. Pošte u Univereksportu i tržnim centrima Merkator, Stadion i „Imo autlet“, dežuraće tog dana od 8 do 19 sati, a u tržnom centru „Big fešn“ radiće od 9 do 19 sati.

U nedelju, 6. januara, pošte koje rade ceo dan, radiće do 17 sati, osim Glavne pošte u Takovskoj 2 i pošta na graničnim i administrativnim prelazima.

Kada je reč o pijacama u Beogradu, one će 31. decembra raditi uobičajeno, od 6 do 19 sati, dok 1. i 7. januara neće raditi. Jedino će pijace „Zemun“, „Banovo brdo“, „Bele vode“, „Palilula“ i „Dušanovac“ 1. i 7. januara raditi skraćen od 6 do 13 sati. 

Drugog dana nove godine, sve zelene pijace će raditi od 6 do 13. Tržni centar „Krnjača“ (cvetna pijaca) – 1. i 7. januara biće zatvoren i neće raditi.

Lidl prodavnice radiće skraćeno do 18 sati – 31. decembra i 6. januara, a neće raditi 1. i 7. januara. Isti raspored rada imaće i prodajni objekti Rode, kao i Metro distributivni centri.

U ponedeljak, 31. decembra 278 Idea prodavnica u Srbiji radiće do 18 sati, dok će dve u Beogradu – Dorćol i London raditi redovno. Prvog januara prodavnice tog lanca neće raditi, osim na Dorćolu i kod „Londona“.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Počinje prvi deo zimskog raspusta, u škole od 09. januara

    REKORDNIH 2.000.000 pregledanih stranica na Lobi Info