Radno vreme pošti, pijaca i prodavnica na levoj obali, tokom praznika

u Vesti

Trgovinski i ugostiteljski objekti, kao i pojedina javna preduzeća imaće poseban raspored rada tokom novogodišnjih i božićnih praznika. 

U ponedeljak, 31. decembra, pošte koje imaju celodnevno radno vreme, radiće skraćeno do 17 sati, osim Glavne pošte u Takovskoj 2 i pošta na graničnim i administrativnim prelazima. U utorak 01. januara dežuraće samo pošta u Takovskoj ulici.

U sredu, 2. januara, u Beogradu će dežurati pošta u Takovskoj, u Savskoj 2 – od 8 do 15 sati. Pošte u Univereksportu i tržnim centrima Merkator, Stadion i “Imo autlet”, dežuraće tog dana od 8 do 19 sati, a u tržnom centru “Big fešn” radiće od 9 do 19 sati.

U nedelju, 6. januara, pošte koje rade ceo dan, radiće do 17 sati, osim Glavne pošte u Takovskoj 2 i pošta na graničnim i administrativnim prelazima.

Kada je reč o pijacama u Beogradu, one će 31. decembra raditi uobičajeno, od 6 do 19 sati, dok 1. i 7. januara neće raditi. Jedino će pijace “Zemun”, “Banovo brdo”, “Bele vode”, “Palilula” i “Dušanovac” 1. i 7. januara raditi skraćen od 6 do 13 sati. 

Drugog dana nove godine, sve zelene pijace će raditi od 6 do 13. Tržni centar “Krnjača” (cvetna pijaca) – 1. i 7. januara biće zatvoren i neće raditi.

Lidl prodavnice radiće skraćeno do 18 sati – 31. decembra i 6. januara, a neće raditi 1. i 7. januara. Isti raspored rada imaće i prodajni objekti Rode, kao i Metro distributivni centri.

U ponedeljak, 31. decembra 278 Idea prodavnica u Srbiji radiće do 18 sati, dok će dve u Beogradu – Dorćol i London raditi redovno. Prvog januara prodavnice tog lanca neće raditi, osim na Dorćolu i kod “Londona”.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Vesti

Idi na VRH