in

SAZNALI SMO kad je otvaranje Lidla u Borči

Lidl je danas najveći diskontni trgovinski lanac u Evropi, sa tendencijom dinamičnog rasta koji svojim potrošačima nude robu široke potrošnje vrhunskog kvaliteta po najpovoljnijoj ceni.

Početkom juna je u Novoj Pazovi otvoren logistički centar Lidla, jedan je od najvećih objekata u Jugoistočnoj Evropi koji se prostire na više od 45 hiljada kvadratnih metara.

Tom prilikom je rečeno da će do kraja godine će biti otvoreno između 10 i 20 prodavnica širom Srbije.

Kao što mnogi znaju objekat u Borči je završen još prošle godine i spremno čeka nove komšije da ga posete.

Prema saznanjima do kojih smo došli početkom septembra bi moglo da bude otvaranje Lidla u Borči i drugim mestima širom Srbije

Prva Lidl prodavnica otvorena je 1973. godine u gradu Ludvigshafenu, a već krajem 80-ih godina postojalo je više od 460 prodavnica Lidla samo na području tadašnje Zapadne Nemačke.

Veliko, novo tržište, otvara se 1989. godine padom Berlinskog zida, kada Lidl počinje da se širi i u istočni deo zemlje.

Lidl danas postoji u 30 a trenutno je operativan u 28 zemalja Evrope i u Sjedinjenim Američkim Državama sa oko 10.500 prodavnica.

Njihov osnovni cilj je da svojim potrošačima ponudi proizvode visokog kvaliteta po povoljnoj ceni.

Foto: Lidl

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Nadam se samo da će biti povoljan što se cena tiče kao što je to slučaj u Nemačkoj…ali čisto sumnjam, jer dok se svi ugrade svi artikli će biti daleko skuplji nego u drugim zemljama…primer je Metro.

Zbog novog pravilnika, svako drugo vozilo ne prolazi tehnički

Detonacija uplašila sugrađane leve obale, ali i sve Beograđane