in

Na Zrenjaninskom putu trudnica kolima usmrtila devojku na pešačkom prelazu

Saobraćanja nesreća Zrenjaninski put, poginuo pešak
Saobraćanja nesreća Zrenjaninski put, poginuo pešak

Na Zrenjaninskom putu između Mol pumpe i Auto Čačka sinoć oko 22.20 časa, trudnica koja je upravljala automobilom marke „mercedes“ usmrtila je devojku na pešačkom prelazu.

J. J. (31) koja je inače u osmom mesecu trudnoće je na pešačkom prelazu naletela na S.T. (22). Od siline udarca telo devojke odletelo je oko 50 metara.Na Zrenjaninskom putu trudnica kolima usmrtila devojku na pešačkom prelazu - 02.11.2013

Hitna pomoć je brzo stigla na mesto nesreće, ali devojka je usled povreda zadobijenih udarcem preminula na licu mesta. Majku koja je u trenutku nesreće bila sa ćerkom je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar.

Ovo je nažalost još jedna tragedija koja je se dogodila na Zrenjaninskom putu a uništila živote nekoliko porodica. Pre samo dva meseca na Zrenjanskom putu je takođe stradao pešak.

Pešački prelazi na Zrenjaninskom putu su često loše ostvetljeni i neobeleženi, a nedostatkom semafora totalno nebezbedni, dok se ovom prometnom magistralom često vozi preko dozvoljene brzine.

I prošli put smo pitali, pa ćemo opet koliko još života treba da bude izgubljeno na Zrenjaninskom putu da bi nadležni preduzeli mere za povećanje bezbenosti svih učesnika u saobraćaju na ovoj deonici!!!

Slika: Telegraf / Kurir

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

7 Comments

  1. gospodo nadlezni stanite na put divljanju vozaca na zrenjaninskom putu .to je staza smrti .zivim na sebeskoj reci odmah pored semafora koji se tu nalazi.to je divlji zapad ni odrasli ne smeju proci semafor na zelenom svetlu a kamoli deca.to je jednostavno neopisivo,bio sam nekoliko puta ocevidac kada policiska patrola stoji u bocnoj ulicici i kao kontrolise ko prolazi na crveno svetlo od vozaca.,da bi ga zaustavila ,a nakon toga taj isti vozac koji je prosao kroz crveno ide u prodavnicu i donosi policajcima koka kolu i kutiju slatkisa .stvarno zalosno .ako su igde potrebne kamere na semaforima i raskrsnicama onda je to zrenjaninski i smederevski put. nece vozac proci na crveno svetlo u samom centru beograda kada su na svakoj raskrsnici u centru po 2 policajca ..obezbedite stazu smrti tj zrenjaninski put.

    • Komentar…Ja živim kod hotela Elegance,ujutru kada vodim decu niko ni ne mari što je zeleno za pešake. I ja sam imala više puta priliku da dok stojim na stanici suvi sebeš posmatram policiju kako stvaraju posao tehnickom pregledu Vir i Auto Cacku, pored nihovim ocima prolaze vozila na crveno…

  2. Komentar…kakva kontrola policije pa oni i neznaju šta su saobraćajni propisi kao i pola vozača u ovoj našoj jadnoj državi.samo pasarele gde će se pešaci fizički odvojiti od saobraćajnice,ne postoji brže i efikasnije rešenje ali sudeći po ranijim apelima i ovo će ostati mrtvo slovo na papiru,za kladionice, pekare, divlju gradnju,birokratiju,policiju,opštinu,mesne zajednice,čistače po ulicama itd ima novca od lokalne samouprave ali za ovo neverujem.

Krnjača poznata po Vladinim orhidejama

Trudnici preti kazna od 2 do 12 godina zatvora - 04.11.2013

Trudnici preti kazna od 2 do 12 godina zatvora