Krnjača poznata po Vladinim orhidejama - www.lobi-info.rs

Krnjača poznata po Vladinim orhidejama

2 minuta za čitanje

Vlada Milić, jedan od najpoznatijih poznavaoca cveća koji radi u najlepšoj oazi na levoj obali Beograda, na pijaci cveća u Krnjači. Jedan je od cvećara sa najdužim stažom a i najlepšim cvećem koje krasi našu pijacu a i 80 cvećara širom Srbije.

Pijaca cveća u Krnjači poznata je po najlepšoj oazi cveća smeštena uz Zrenjaninski put, u objektu bivšeg centra. Na dotičnoj pijaci radi Vlada Milić, jedan od najpoznatijih i najvećih poznavalaca cveća u gradu.

Vladu Milića muka je naterala da nauči sve u vezi sa cvećem jer je 25. godina radio u metalskoj industriji koja je propala nakon privatizacije. Ali ipak se trud isplatio jer danas nosi titulu najboljeg cvećara kod koga dolaze kupci iz cele Srbije.

Cveće nosi poreklo iz Holandije ali stiže i od domaćih proizvođača.

Oni mogu da poruče sve što požele iz Holandije, po berzanskim cenama na taj dan. Cene ponekad osciliraju, što zavisi od ponude i potražnje, ali naš kupac uvek dobije informaciju koliko će platiti. Poručuje se nedeljom, a kupci preuzimaju robu četvrtkom” – izjavio je Vlada.

Krnjača poznata po Vladinim orhidejamaNa pijaci možete pazariti sadnice, sveže cveće i različite dekoracije na veliko ili na komad ali po višoj ceni. Najtraženiji su ljiljani, margarete, ruže, hrizantemi… Ali ipak po lepoti se izdvaja Vladina orhideja zvana “Vanda” čiji je cvet boje mastila.

Bavljenje cvećarstvom, jedan je od najlepših poslova ali ima najčudnije radno vreme čiji dan podrazumeva dvokratno spavanje.

Radim od 04:30h-08h i od 14h do ponoći, jer je to upravo vreme kada imam najviše posla. Jedino tako mogu da opstanem u poslu kojim se aktivno bavim ali nije mi žao, navikao sam se na dvokratno spavanje”- objašnjava Vlada.

Mi smo naravno proverili lepotu Vladinih orhideja i možemo Vam preneti utiske lepote, gracioznosti i savršenstva. Posetite najlepšu oazu cveća i iznenadite drage osobe jednim mirisni cvetnim buketom jer cvetno osvajanje žena je zagarantovano.

Leave a Reply

Krvavo jutro na Zrenjaninskom putu - 31.10.2013
Prethodna priča

Krvavo jutro na Zrenjaninskom putu

Saobraćanja nesreća Zrenjaninski put, poginuo pešak
Sledaća priča

Na Zrenjaninskom putu trudnica kolima usmrtila devojku na pešačkom prelazu

Poslednje od Vesti