in

Most Borča – Zemun sa Dunava

Staće radovi na mostu Zemun -Borča ukolio uzmu „Mačvu“
Staće radovi na mostu Zemun -Borča ukolio uzmu „Mačvu“

Dok je većina portala danas objavila vest kako napreduju radovi na Kineskom mostu i dokle su isti stigli, mi vam SPECIJALNO prikazujemo video reportažu “Most Borča – Zemun sa Dunava”.

Most Borča – Zemun ili kako ga svi iz milošte zovemo „Kineski most“ iz dana u dan smanjuje razdaljinu između Zemuna i naselja na levoj obali Beograda.

Mi smo u maju napravili snimak kako novi most na Dunavu, sa svojim pristupnim saobraćajnicama, izgleda iz ptičije perspektive. Na ovaj način smo pokušali da vam slikom prenesemo šta se zaista dešava na terenu, kao i sam obim izvedenih radova.

Sada smo odlučili da vam prikažemo kako napreduju radovi na glavnom rasponu mosta, a najbolji način za to je bio da priđemo što je moguće bliže najvećem gradilištu u Beogradu, to jest sa vode.

Zato se ekipa blog/portala LOBI u nedelju 21. jula otisnula na najveću reku u Srbiji i samo za vas zabeležila kako teku radovi na Kineskom mostu. Iako su mnogi snimali most Borča – Zemun ovakve video snimke niko do sada nije zebeležio, uverite se i sami.

Na osnovu viđenog napretka radova sa sigurnošću možemo reći da ćemo se sledeće godine u oktobru provozati preko novog mosta na Dunavu.

Do tada vas pozivamo da pogledate još jedan ekskluzivni HD video snimak i uživate u vožnji na lepom plavom Dunavu sa nama!


Trenutno smo na pola puta, jer je preko 50 odsto radova na mostu gotovo. Trenutno se najintezivnije radi na glavnom rasponu, koji sada već dostiže gotovo 120m od planiranih 369 metara. Pogledajte snimak mosta Borča – Zemun sa Dunava. (Jul 2013. – LOBI kao HOBI)

Podelite svim vašim prijateljima kako bi videli kako trenutno izgleda most Borča – Zemun.

Ako poželite uvek se možete spustiti na reku ili ako ste ljubitelj visina možete poleteti sa nama i lično doživeti izgradnju mosta iz potpuno nove perspektive.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. sve je to lepo ali niko ništa ne piše o nama sa Zemunske strane,šta nam rade ovi iz direkcije za građevinsko zemljište grada Beograda,kako nas nas ucenjuju i iseljavaju,a nigde ne postoji plan rada i izgradnje nastavka mosta sa ZEMUNSKE STRANE SRAMOTA

  2. Odlicno! Zahvaljuci vrednim radnicima sa Dalekog Istoka, drevna nepremostivost je pobedjena. Hvala onima, koji su sklopili ovaj ugovor i omogucili nam da se putujemo i priblizavamo. Nazalost, nas sada cekaju samo sulude ideje i odlazak u neizvesnu buducnost na celu sa nesposobnjakovicima, mutivodama i magloprodavcima.

    @Predrag: O tome je trebalo da mislite, kada ste kupovali te parcele i bespravno podizali kuce.

Radovi na Pančevačkom mostu - 19.07.2013

U nedelju zbog radova na Pančevačkom mostu zatvara se jedna traka

Sudar prouzrokovao gužvu na ulazu u Borču, sreća nema povređenihSudar prouzrokovao gužvu na ulazu u Borču, sreća nema povređenih

Sudar prouzrokovao gužvu na ulazu u Borču, sreća nema povređenih