[vfb id=2]

Paket „Vaš Kraj“

Živite u Borči, Krnjači, Kotežu, Padinskoj Skeli, Kovilovu, Ovči, Glogonjskom ili Jabučkom ritu, želite da vidite vašu kući, kraj i kompletno naselje odaberite ovaj paket koji vam pruža 20-minutno letenje motornim zmajem po ceni 39 EUR samo preko našeg i vašeg portala LOBI.

Paket „Mostovi Dunava“

Želite da vidite novi mosta na Dunavu između Borče i Zemuna kao i stari Pančevački most odaberite ovaj paket koji vam pruža 30-minutno letenje motornim zmajem po ceni 59 EUR samo preko našeg i vašeg portala LOBI.

Paket „Sva Naselja“

Želite da vidite sve lepote leve obale Beograda – naselja, mostove, kanale, reke i jezera uz glavni grad savetujemo da odaberete ovaj paket koji vam pruža 60-minutno letenje motornim zmajem po ceni 109 EUR samo preko našeg i vašeg portala LOBI.

LETENJE UZ LOBI

Da li volite ekstremne sportove? Da li ste za akciju? Da li želite da iznenadite prijatelja ili poslovnog partnera?

Blog/portal LOBI vam u saradnji sa klubom „Born to fly“ pruža mogućnost da vidite sva naselja na levoj obali, lepi plavi Dunav, Pupinov i Pančevački most, Veliko ratno ostrvo i Kalemegdansku tvrđavu, Zemun i Gardoš, ušće Save u Dunav i sve to predivnim pogledom na panoramu Beograda po najpovoljnijim i najnižim cenama.

GALERIJA

VIDEO

Na vama je da odaberete paket koji vam se najviše dopada i da preko blog/portala LOBI ostvarite popust.