Preporuka - www.lobi-info.rs

Preporuka

Uvek je pravo vreme da počnete da trenirate TENIS!

1 minut za čitanje

Tenis je sport koji najbolje razvija koordinacione i motoričke sposobnosti, kako kod starijih, tako i kod najmlađih.

Zaplovite i dočekajte Novu godinu u „Panonskom mornaru“

2 minuta za čitanje

Od kada je restoran „Panonski mornar“ otvoren u februaru ugostio je veliki broj gostiju i stekao mnoge verne posetioce. Uz dobru muziku i atmosferu a pored toga odličnoj kuhinji, često se u ovom restoranu tražilo i mesto više.

Besplatan pregled za penzionere u ordinaciji Dr. Vergaš u Borči

2 minuta za čitanje

Bol u kolenima je česta u srednjem dobu i poznijim godinama, naročito kod žena. Direktna je posledica degenerativnih promena, najpre na hrskavici, a zatim i na kostima.

Novo u Borči: Xbody trening koji menja 3 obična treninga

3 minuta za čitanje

Živimo brzo, a svuda kasnimo. Na poslu previše sedimo a malo se krećemo. Obaveza je previše, a vremena malo. Hranimo se brzom hranom jer nemamo vremena da spremimo nešto zdravo.

Otvorena kuglana Žabac u blizini Pupinovog mosta

3 minuta za čitanje
1

Kuglanje je namenjeno svima od 7 do 77 godina, podjednako muškarcima i ženama, iako kažu da je mala prednost u korist jačeg pola zbog snage. Ovaj sport se preporučuje za opuštanje posle stresnog radnog dana, posebno što možete zamisliti npr. šefa umesto pinova i onda je „strike“ siguran.

Najbolja knjižara u Borči: U Čičak svrati, pa u školu nastavi

2 minuta za čitanje

Bliži nam se 01. Septembar, početak nove školske godine, radost za svakog dobrog đaka i noćna mora svakog roditelja. Da nas ne shvatite pogrešno, nismo mi tužni što nam deca polaze u školu, radujemo se tome. 

Lola Almost Home apartmani za pravi mini odmor

2 minuta za čitanje

Restoran vidikovac Lola Almost Home u Borči o kome smo već pisali, potpuno nas je svojim ambijentom ostavio bez daha.  

Sve sitnice bez kojih kuća nije dom – Galerija Koledo u Borči

2 minuta za čitanje

Svako od nas uživa u opremanju doma, u sitnicama koje izabere da bi uneo lični pečat, a mi smo u Borči pronašli mesto koje nudi odličan izbor i veoma pristupačne cene.

Borča dobila prvi kafe restoran vidikovac Lola Almost Home

2 minuta za čitanje
1

Verovali ili ne, u oktobru prošle godine u našoj Borči otvoren je prvi kafe restoran vidikovac, koji smo prvi put posetili tek pre nekoliko nedelja.

Restoran „Panonski mornar“ u Krnjači je zaplovio

2 minuta za čitanje

Prekjuče su pravoslavni vernici proslavljali Svetog Trifuna, čuvara vinograda i drugih useva, ali i zaštitnik naselja od poplava ili grada. U vinogradarskim krajevima on je često slava vinogradara i gostioničara. 

Otvara se novi restoran na levoj obali u Krnjači

1 minut za čitanje

Na mestu nekadašnjeg dobro poznatog restorana “Bele zore” uskoro nas očekuje nešto sasvim novo. U februaru na ovoj poznatoj lokaciji otvara se restoran sa simboličnim nazivom “Panonski mornar”. I to 14. februara, na Svetog Trifuna ili na Dan zaljubljenih kako vam je zgodnije.

Domaćinski odnos i tradicionalna srpska kuhinja u Restoranu Tara u Borči

7 minuta za čitanje

U posao ulažemo mnogo vremena i ogromnu energiju, a sve češće o poslu razmišljamo i kod kuće. Brojne obaveze i savremen način života, naterali su nas da se odreknemo mnogih užitaka, a među njima i uživanja u zdravoj tradicionalnoj domaćoj hrani. Nakon uobičajenog poslovnog dana, mame se kući često vraćaju umorne i iscrpljene, bez energije

Mesto gde kreirate i čuvate vaše uspomene- Infinity Marketing Studio u Borči

2 minuta za čitanje

Potrebni su vam privlačni posteri i zanimljive vizit karte? Tražite rešenje za izradu sajta i logotipa firme? Potrebne su vam profi fotografije ili želite da sačuvate uspomene sa bitnih događaja u vašem životu? Ako je odgovor DA, onda vam preporučujemo Agenciju za marketing, grafički i web dizajn, fotografske usluge i digitalnu štampu – IMS Infinity

Najbolje mesto za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju – Dr Vergaš u Borči

2 minuta za čitanje

Savremeni način života sve više iscrpljuje nas i naš organizam. Od predugog sedenja, napornog stajanja, teškog fizičkog posla, ali i učestale neaktivnosti, dolazi do nesnosnih bolova koji nam svakodnevno otežavaju obavljanje i najprostijih radnji.

Restoran sa tradicijom, kafana sa dušom – Bitolj u Krnjači

2 minuta za čitanje

Na levoj obali, u Krnjači, samo nekoliko kilometara od centra Beograda, već skoro 80 godina, goste dočekuje dobro poznata kafana restoran “Bitolj”. Već četiri generacije, još od davne 1939. godine,  ova kafana je mesto za okupljanje i druženje. Iako renovirana, kafana restoran “Bitolj” odiše duhom i tradicijom starih vremena, kakvi su se sretali u kafanama