Želite da postanete saradnik blog portala LOBI

Želite više informacija iz Vašeg naselja? Želite da se reše pojedini problemi u Vašem kraju? Želite da steknete iskustvo u oblasti novinarstva, medija, interneta, web dizajna, fotografije itd.? Želite da imate svoju kolumnu ili da pišete blog? Želite da postanete saradnik blog portala LOBI?

Ako je vaš odgovor na jedno od pomenutih pitanja DA, onda je ovaj poziv za saradnju namenjen Vama.

Želite da postanete saradnik blog portala LOBI

Naš zajednički cilj

Većina vas koja nas prati u poslednjih šest godine zna da je blog portal LOBI nastao u želji da građanima leve obale Dunava u Beogradu pruži sve informacije iz njenih naselja na jednom mestu. Deo tog cilja je da pokuša da utiče na svest svih nas.

Smatramo da smo u proteklih šest godine pokrenuli i uradili mnogo toga, ali takođe smatramo da uvek može bolje. Bolje znači da je potrebno da imamo zajednički cilj a to je – kvalitetan izvor informacija na levoj obali.

Želite da postanete saradnik blog portala LOBI

Znanje se stiče učenjem, a iskustvo radom

Mladi ili budući novinari će biti u prilici da se stručno osposobe i usavrše u internet novinarstvu i to kroz praktičan rad.

Nismo u mogućnosti da vam ponudimo novčanu nadoknadu. Međutim, možemo vam pružiti nešto vrednije od toga a to je novo znanje i radno iskustvo.

Saradnjom sa nama ćete usavršiti sopstveno pisanje, novinarski osećaj, internet tehnologije, funkcionisanje medija u Srbiji, internet novinarstvo itd.

Želite da postanete saradnik blog portala LOBI

Od onih koji se prijave očekujemo da budu originalni, iskreni, ambiciozni, uporni, kreativni i ozbiljni. Možete pisati kada god hoćete i koliko god hoćete. Radno vreme nepostoji i radite od kuće sa ličnog računara.

Ne očekujemo da ceo dan provedete pred računarom. Ne očekujemo da se bavite opasnim temama ili da koristite skupu opremu (fotoaparati, kamere…). Dovoljna je samo volja i entuzijazam.

Posebno pozivamo prave profesionalce sa novinarskim iskustvom da svojim znanjem poboljšaju kvalitet portala i utiču na kvalitetnije informisanje.

Volontiranje je deo istorije svake civilizacije

Pomenuta saradnja potpuno volonterska, bez ikakvih ulaganja, rizika ili obaveza.

Želite da postanete saradnik blog portala LOBI

Jednom rečju želimo biti još bolji i za to nam je potrebna vaša pomoć, zato pozivamo sve zainteresovane da nam se priključe i pomognu zajednici u kojoj žive.

Pozivamo Vas da postanete deo LOBI tima

Za saradnika portala se mogu prijaviti svi zainteresovani: mladi i budući novinari, blogeri, kolumnisti, web dizajneri, programeri, fotografi, studenti itd.

[vfb id=’8′]