Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Sudar prouzrokovao gužvu na ulazu u Borču, sreća nema povređenihSudar prouzrokovao gužvu na ulazu u Borču, sreća nema povređenih

Sudar prouzrokovao gužvu na ulazu u Borču, sreća nema povređenih

u Vesti od
Tara – T2

Večeras oko 20 časova došlo je do saobraćajnog udesa između dva automobila u ulici Bratstva i Jedinstva u blizini raskrsnice sa Zrenjaninskim putem, na ulazu u Borču, kod picerije “Pikolo”.

Povređenih na svu sreću nema, samo materijalna šteta. Od prisutnih očevidaca smo saznali da je do udesa došlo kada je auto u smeru ka Borči ušao u suprotnu traku.

Prema rečima jednog od učesnika udesa, do istog je došlo zbog kvara na sistemu upravljanja, ali ovu izjavu smo uzeli sa rezervom jer isti po rečima očevidaca deluje kao da je pod uticajem alkohola.

Na lice mesta je izašla policijska patrola iz stanice MUP Borča i Hitna pomoć, ali kako nije bilo povređenih niko nije hospitalizovan.

Zanimljivo:  Ubistvo u Borči, ženu koja je stradala juče zapravo ubio muž

Policijska patrola je ostala na licu mesta kako bi sačekala saobraćajnu policiju da izvrše uviđaj i u međuvremenu regulisala saobraćaj, jer je jedno vozilo ostalo na sred ulice pa se zbog toga saobraćaj odvijao usporeno.

Dugo se čekalo na dolazak saobraćajne policije, nakon čijeg dolaska je ulica totalno zatvorena zbog uviđaja.

Zatvaranje ulice Bratstva i jedinstva je prouzrokovalo da putnici iz autobusa na liniji 96 izađu iz istog i peške se upute ka svojim domovima, dok su vozači putničkih automobila koristili alternativne pravce.

Nadamo se da će nakon uviđaja, saobraćaj u tom delu Borče biti normalizovan.

Sudar prouzrokovao gužvu na ulazu u Borču 26.07.2013Sudar prouzrokovao gužvu na ulazu u Borču 26.07.2013 Sudar prouzrokovao gužvu na ulazu u Borču 26.07.2013


Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh