Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Priprema zemljista za Lidl ili TC, centar 5, LOBI 2016

Počeli pripremni radovi na poljani u Centru V

u Bili smo... od

Kao što smo još ranije najavljivali, dolazak “Lidl”-a na levu obalu je skoro pa izvestan. Takođe smo pisali o tome da je poljana u Centru V između Zrenjaninskog puta i zgrada veoma atraktivno i pogodno zemljište za neki objekat ovakvog tipa, i da ima nagoveštaja da do toga može doći.

Leva obala ima preko 100 000 stanovnika i do sada nije imala šoping centar. Najavili smo da će gradnja u Borči početi u februaru i te prognoze su bile tačne.

Na poljani u Centru V počeli su radovi na pripremni zemljišta za izgradnju. Već nekoliko dana bager ravna zemljište i vrši početni deo posla u procesu izgradnje objekta ili više njih.

Nakon ove faze sledi izlazak geometra kako bi izgradnja mogla da počne.

Zanimljivo:  Fatalna raskrsnica na Ovčankom putu ponovo bez semafora!

Priprema zemljista za Lidl ili TC, centar 5, LOBI Priprema zemljista za Lidl ili TC, centar 5, LOBI Priprema zemljista za Lidl ili TC, centar 5, LOBI

Kako smo saznali od radnika na pomenutom prostoru trebalo bi uskoro da počne izgradnja tržnog centra.

Lokacija je atraktivna, veoma pristupačna uzevši u obzir da se nalazi pored Zrenjaninskog puta i nedaleko od novoizgrađene obilaznice.

Priprema zemljista za Lidl ili TC, centar 5, LOBI 2016

Izgradnja tržnog centra će svakako doprineti razvitku leve obale, privući potrošače, druge investitore a dobićemo i određen broj radnih mesta. Svakako jedna pozitivna vest u 2016. godini. 🙂

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Bili smo...

Idi na Vrh