in

Počeli pripremni radovi na poljani u Centru V

Priprema zemljista za Lidl ili TC, centar 5, LOBI 2016

Kao što smo još ranije najavljivali, dolazak „Lidl“-a na levu obalu je skoro pa izvestan. Takođe smo pisali o tome da je poljana u Centru V između Zrenjaninskog puta i zgrada veoma atraktivno i pogodno zemljište za neki objekat ovakvog tipa, i da ima nagoveštaja da do toga može doći.

Leva obala ima preko 100 000 stanovnika i do sada nije imala šoping centar. Najavili smo da će gradnja u Borči početi u februaru i te prognoze su bile tačne.

Na poljani u Centru V počeli su radovi na pripremni zemljišta za izgradnju. Već nekoliko dana bager ravna zemljište i vrši početni deo posla u procesu izgradnje objekta ili više njih.

Nakon ove faze sledi izlazak geometra kako bi izgradnja mogla da počne.

Priprema zemljista za Lidl ili TC, centar 5, LOBI Priprema zemljista za Lidl ili TC, centar 5, LOBI Priprema zemljista za Lidl ili TC, centar 5, LOBI

Kako smo saznali od radnika na pomenutom prostoru trebalo bi uskoro da počne izgradnja tržnog centra.

Lokacija je atraktivna, veoma pristupačna uzevši u obzir da se nalazi pored Zrenjaninskog puta i nedaleko od novoizgrađene obilaznice.

Priprema zemljista za Lidl ili TC, centar 5, LOBI 2016

Izgradnja tržnog centra će svakako doprineti razvitku leve obale, privući potrošače, druge investitore a dobićemo i određen broj radnih mesta. Svakako jedna pozitivna vest u 2016. godini. 🙂

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Nevine žrtve: Oteti Srbi ubijeni u Libiji u napadu SAD na ISIS

    EKSKLUZIVNO: Kako će izgledati Borča Retail Park - 2016

    EKSKLUZIVNO: Kako će izgledati Borča Retail Park