in

EKSKLUZIVNO: Most Zemun-Borča iz vazduha, 2014

EKSKLUZIVNO: Most Zemun – Borča iz vazduha 2014
EKSKLUZIVNO: Most Zemun – Borča iz vazduha 2014

Ekskluzivno za sve čitaoce blog/portala LOBI INFO prikazujemo Vam najnoviji video snimak iz vazduha mosta Zemun-Borča, kao i pristupnih saobraćajnica sa petljama „Zrenjaninski put“ i „SC Kovilovo“ u našoj produkciji.

Pre tri dana je sajt Beobuild objavio sjajnu reportažu sa slikama „Završeno spajanje obala na Dunavu“  što je većina vas i videla jer su mnogi mediji preneli ovu vest.

Sada mi želimo da PRVO sa vama, našim vernim čitaocima, preletetimo preko novog mosta  Zemun-Borča, mostića na delu pristupne saobraćajnice, petlje sa Zrenjaninskim putem kao i isključenja za Sportski centar Kovilovo. 

Naime, ekipa blog/portala LOBI INFO je krajem juna i početkom jula nekoliko puta  poletala sa aerodruma Lisičiji Jarak i iz vazduha snimila kako trenutno izgleda novi most na Dunavu, koliko je asfaltirana magistrala koja razdvaja Borču i Kovilovo ali i mostić koji ih spaja, kako trenutno izgleda „detelina“ na Zrenjaninskom putu, kako izgleda mala petlja kod Hotela Prezident.

Pogledajte ekskluzivni HD video snimak i jednostavno UŽIVAJTE!

Most Zemun-Borča snimljen iz vazduha početkom jula 2014. godine

Kratka napomena:
Naš prošlogodišnji snimak mosta Zemun Borča iz vazduha su mnogi mediji objavili ali je samo nekolicina navela izvore, dok je RTS preuzeo deo snimka bez naše saglasnosti ili slično, stoga smo ovaj put zaštitili svoj video materijal.

[toggle style=“closed“ title=“Autorska prava“]

***Internet portal LOBI INFO ima autorska prava na sadržaj i ista su zaštićena zakonom.

Zabranjena su sva presnimavanja, iznajmljivanja, pozajmljivanja i emitovanja snimka ili njegovih delova bez saglasnosti vlasnika.
Takođe je zabranjeno uzimanje slika iz samog video snimka (screenshot) i korišnjenje istih u člancima i vestima bez saglasnosti vlasnika.[/toggle]

[toggle style=“closed“ title=“Uslovi korišćenja video snimka“]

Svi mediji koji žele da objave video snimak potrebno je dobiju saglasnost putem maila info@lobi-info.rs

Ovaj video je vlasništvo Oficijalnog kanala „Leva Obala Beograda Info“. ZABRANJENO je kopirati video na svoj lični kanal zbog kršenja autorskih prava na YouTube ili drugi video kanal. Svako kačenje spota na YouTube ili drugi video kanal biće prijavljeno.

Korišćenje materijala uz nepoštovanje pomenutih pravila smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti.

Oficijalni kanal „Leva Obala Beograda Info“ zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge bez obaveze prethodne najave.

Publishing & copyright — LOBI INFO / All rights reserved / (CC BY-NC-ND 3.0 RS) /

Hvala na razumevanju.[/toggle]

Želimo da ovaj video preplavi društvene mreže i da cela Srbija vidi kako trenutno izgleda novi most na Dunavu, most Zemun-Borča.
Zato budite PRVI koji će podeliti ovu vest sa svetom!

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    rupa na putu, LOBI

    LOBIraj i ti – prijavi oštećenja na putu

    Naš Čoka menja Noleta na Rodžers kupu - 2014

    Naš Čoka menja Noleta na Rodžers kupu