in

LOBIraj i ti – prijavi oštećenja na putu

rupa na putu, LOBI

Svuda u Beogradu pa tako i na našoj Levoj obali Dunava prilikom čestih kiša i promena temperature dolazi do izražaja nekvalitet saobraćajnica pa se na istim javljaju ulegnuća, udarne rupe i rupe koje prete da ozbiljno oštete vozila ili izazovu saobraćajnu nezgodu.

„Beograd put“ radi na krpljenju kolovoza ali iz dana u dan nastaju nove rupe tako da neke ostaju aktuelne i više dana, nedelja i meseci.

 

„Beograd put“ poziva građane da prijave oštećenja na putu

telefon, LOBI

Iz razloga što se svakim danom otvaraju nove rupe na putevima širom Beograda, gradsko preduzeće „Beograd put“ apeluje na građane da prijave rupe ili oštećenja koja mogu naneti materijalnu štetu ili dovesti do opasnosti na putu.

I zato telefon u šake i zovite!

Prijave možete uputiti putem brojeva telefona:

011/ 2765-372  

011/334-87-87

Takođe, moguće je poslati prijave putem sajta www.beogradput.com.

Udarne rupe i ulegnuća na putu mogu biti veoma opasne, naročito kada se napune vodom jer postaju nevidljive za vozače i u tom trenutku može doći do nesreće.

 

U toku je jubilarna 100-ta zamena asfalta u proteklih pet godina kod šoping centra „Ušće“

Ušće šoping centar LOBI

Kod šoping centra „Ušće“, u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu u toku je zamena asfalta. Ograničenje je smanjeno na 40 kilometara na sat pa u skladu sa tim usporite kada vozite ovom deonicom.

Naime asfalt koji je u gotovo savršenom stanju u odnosu na 90 % drugih delova grada (da ne pominjemo periferiju) menja se redovno vrlo često, čim prođe jedna, eventualno dve zime. S druge strane u onih pomenutih 90 % grada vozači izbegavaju rupe kao da su nagazne mine. Ne razumemo ovakvu politiku „Beograd puta“ ali očigledno da je od prioritetnog značaja da ovaj deo beogradskih saobraćajnica bude kao za izložbu iz nekog nama nepoznatog razloga.

Ovim putem apelujemo na „Beograd put“ i pozivamo ih da svrate na Levu obalu Dunava da zakrpe makar one najveće rupe koje svakodnevno vozačima prave probleme i izazivaju opasnost.

Da ne budemo toliko nepravedni, dosta udarnih rupa je u poslednjih mesec dana zakrpljeno i situacija je popravljena, tako da moramo i da pohvalimo „Beograd put“ ali odluka da se troše vreme i resursi na gotovo savršen put kod „Ušća“ ostaje enigma.

 

Još jednom pozivmo sve građane Leve obale Dunava da zajednim LOBIranjem ubedimo ljude iz „Beograd puta“ da u našem delu grada zaista postoje ozbiljna oštećenja na putu koja svakodnevno ugrožavaju bezbednost na putevima i prete da uzmu danak.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

U PKB-u planirana proizvodnja i pored varljivog leta - 2014

U PKB-u planirana proizvodnja i pored varljivog leta

EKSKLUZIVNO: Most Zemun – Borča iz vazduha 2014

EKSKLUZIVNO: Most Zemun-Borča iz vazduha, 2014