in

EKSKLUZIVNO: Kako će izgledati Borča Retail Park

EKSKLUZIVNO: Kako će izgledati Borča Retail Park - 2016

Ekskluzivno za sve čitaoce blog/portala LOBI INFO saznali smo kako će izgledati budući Borča Retail Park.

Retail Park u Borči će se prostirati na jednom nivou, bez spratova i podzemnih garaža, dok će za parking biti rezervisan veliki prostor oko samog objekta.

Sve prodavnice će imati direktan ulaz sa centralnog prakinga, koji ima kapacitet od 370 vozila.

EKSKLUZIVNO: Kako će izgledati Borča Retail Park - 2016

Sa preko 12.000 kvadrata prodajnog prostora, smešten na Zrenjaninskom putu, jednoj od najfrekventnijih saobraćajnica, Borča Retail Park će biti najmodernija destinacija za kupovinu na levoj obali Dunava, sa odličnom ponudom iz oblasti mode, uređenja doma, tehnike i tehnologije i usluga.

EKSKLUZIVNO: Kako će izgledati Borča Retail Park - 2016

Ukoliko vas zanima tačna lokacija budućeg Retail Parka u Borči možete pogledati u jučerašnjem članku – „Počeli pripremni radovi na poljani u Centru V„.

EKSKLUZIVNO: Kako će izgledati Borča Retail Park - 2016

Sadržinski biće sličan Aviv Parku u Pančevu odnosno Zemun Parku pa će osim supermarketa i maloprodajnih lokala, imati dosta uređenih zelenih površina i pratećih sadržaja za celu porodicu.

Otvaranje Retail Parka u Borči je planirano za jesen 2016. godine.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

17 Comments

 1. Borci je potreban park ili sportski centar gde ce deca moci da nam odrastaju i bave se nekim pametnim stvarima jer je slobodnih livada na kojima smo mi provodili dane sve manje, a parkovi postoje samo u blokovima zgrada koje su gradjene u vremena kada su postovani neki zakoni i struka.

  U naselju Pretok, koje nikoga ne zanima i koje opstinske vlasti tretiraju kao da ne postoji, deca, a i odrasli, nemaju gde da prosetaju ili da se bave sportom. To nama treba i tome treba da se radujemo, a ne nekakvom trznom centru. Sta mi imamo od toga? Ne morate da odgovarate, svi znamo, NISTA!

  Gradjanin Pretoka i Borce

   • Stvarno gde da se gradi. Kada ste zidali jedva ste ostavili i za ulicu, gladni ste bili za pola metra a sada tražite sportski centar, autobus ……..pa zašto niste ranije razmišljali o svojoj deci. Kako vas nije sramota, da se vadite na decu.

  • Pa kad je 95% objekata neuknjiženo. U očima zakona vi ne postojite, pa samim tim i ne mogu da planiraju tako nešto. Urbanizam je nešto što je pregaženo za Zbeg i Pretok. Nažalost.

   Pozdrav.

 2. Konkretno i ja sam iz pretoka i nije tacno da je 95% neuknjizeno po mojoj nekoj slobodnoj proceni mozda 20 % nije uknjizeno Da je planski gradjeno nije da ima propusta ima i to mnogo ali cinjenica je da ljudi placaju porez od kojeg nemaju nikakvu korist.Pre svega osnova je kanalizacija.

 3. Konkretno sto se tice ovog parka sa lancima prodavnica mislim da je odlicno ali ja licno sam uvek razmisljao da je taj plac koji je ogroman idealan za aqua park koji Beograd kao jedna nazovi u pokusaju metropola mora da ima.

 4. Ideja nije losa, nesto da se desava i na strani „preko mosta“. Ali smatram da je deci potreban sportski centar, prvenstveno bazeni. Da ne moramo prelaziti i prolaziti kroz ceo grad da bi nasli adekvatnu sportsku aktivnost za nasu decu. Trebalo bi neko da misli i o tome.

 5. Mnogo toga fali Borci..pocev od sportskog centra sa bazenom,veliki park pa do doma kulture gde bi se okupljali mladi,gde bi se mogla odgledati i neka predstava a mladi sklonili iz kafica i ulica..

 6. Potpuno se slazem sa idejom za sportski centar sa bazenima i sigurno bi bilo isplativo jer je stvarno bez veze sto moramo obici pola grada da bi se negde iskupali kad neiskoristene povrsine stoje prazne

Priprema zemljista za Lidl ili TC, centar 5, LOBI 2016

Počeli pripremni radovi na poljani u Centru V

EKSKLUZIVNO: Kako će izgledati Borča Retail Park - 2016

10 firmi i brendova koje ćemo videti u „Retail Park“ u Borči