in

Stravičan sudar na Zrenjaninskom putu kod groblja Mali Zbeg

Stravičan sudar na skretanju ka groblju Mali Zbeg - 28.09.2013
Stravičan sudar na skretanju ka groblju Mali Zbeg - 28.09.2013

Večeras u 18.15 časova dogodio se stravičan udes na Zrenjaninskom putu u delu skretanju ka groblju Mali Zbeg. Automobil koji se kretao iz pravca Padinske Skele je udario u drugo vozilo koje se usred siline udara prevrnulo na krov.

Naime, do sudara je došlo u trenutku kada je vozač koji se kretao iz pravca Borče skretao ka groblju. Kako nezvanično saznajemo povređenih na svu sreću nije bilo.

U telefonskom razgovoru sa dr. Nadom Macurom smo saznali da su povređeni u sudaru odbili pružanje pomoći od strane Hitne pomoći.

Policijska patrola iz Borče je brzo stigla na lice mesta kako bi regulisala saobraćaj do dolaska saobraćajne policije koja treba da izvrši uviđaj ove saobraćajne nesreće. Većih gužvi u saobraćaju nije bilo.

Stravičan sudar na skretanju ka groblju Mali Zbeg - 28.09.2013 Stravičan sudar na skretanju ka groblju Mali Zbeg - 28.09.2013 Stravičan sudar na skretanju ka groblju Mali Zbeg - 28.09.2013

Napominjemo da je ovaj deo Zrenjaninskog puta totalno nebezbedan za sve učesnike u saobraćaju. U pitanju je neosvetljen deo prometnog puta a u blizini se nalazi i naseljeno mesto i groblje.

Takođe, nedaleko odatle se danonoćno izvode radovi na izgradnji saobraćajne petlje koja treba da spoji Zrenjaninski put sa novim mostom između Borče i Zemuna, pa je kolovoz dosta uništen i prljav od blata što dodatno utiče na bezbednost u saobraćaju.

Nadamo se da će nadležni preduzeti sve mere za povećanje bezbenosti saobraćaja na ovom delu Zrenjaninskog puta, a do tad apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Moguća promena vlasti i u našoj opštini Paliluli - predsednik Stojan Nikolić

    Moguća promena vlasti i u našoj opštini

    Oktoberfest i na levoj obali Beograda - 29.09.2013

    „Oktoberfest“ i na levoj obali Beograda