in

Želimo Vam Srećnu Novu Godinu i Božićne Praznike

Dragi naši Lobisti, verovali vi ili ne, a verovali i mi ili ne, ovo je već peta Nova godina koju čekamo zajedno. Lobi sa svojim sugrađanima i vernim pratiocima, raste i razvija se, vaše poverenje je sve veće a time i naša odgovornost želja da budemo još bolji.

Zahvaljujemo se našim prijateljima, poznanicima, komšijama, sugrađanima jer nam dajete snagu da ne odustanemo i ne posustanemo. Dajete nam snagu i motiv da nastavimo još jače i još bolje.

Zato smo zahvaljujući svima Vama, našim čitaocima, ostali prvi informativni sajt na levoj obali Dunava. I dalje ćemo se trudili da sve što radimo, radimo maksimalno profesionalno, objektivno, korektno i na kulturan način.

RETROSPEKTIVA ZANIMLJIVE 2016

Definitivno je malo nedostajalo da 2015. godine ostvarimo milion pregledanih stranica. Ipak ćemo 2016. godinu pamtiti kao posebnu, kada smo uspeli da pređemo tu magičnu cifru.

I ovu zanimljivu godinu završavamo sa neverovatnih 1.368.000 pregledanih stranica i sa 836.000 poseta.

Cilj za 2017. godinu je već poznat, a to je milion poseta i dva miliona pregleda 🙂

DEFINITIVNO SMO BROJ #1 INFORMATIVNI SAJT NA LEVOJ OBALI

Prema podacima najpopularnije metrike „Google Analytics“ u 2016. godine smo u proseku imali 70.000 poseta odnosno 30.000 korisnika koji su pregledali 113.000 stranica mesečno.

Kao što i uvek činimo, jeste da ove podatke uporedimo sa statistikom koliko ljudi ima računar i koristi internet i brojem stanovnika na levoj obali Dunava u Beogradu. U odnosu na tu statustiku zaključak je da nas sada prati i čita svaki drugi žitelj leve obale!

 

NAJČITANIJE VESTI I SERVISI

I ove godine smo se trudili da obradimo veliki broj aktuelnih tema, da budemo brzi, tačni i adekvatno vas informišemo o svim dešavanjima na Levoj obali.

Naravno, ove godine najčitaniji članci su vezani za novi tržni centar, „EKSKLUZIVNO: Kako će izgledati Borča Retail Park” sa čak 29.287 pregleda, „Svečano otvaranje Shoppi Retail Parka u Borči“ sa 13.213 pregleda ili „10 firmi i brendova koje ćemo videti u „Retail Park“ u Borči“ sa 11.008 pregleda.

Zanimljive vesti su takođe bile čitane „Svadba na levoj obali o kojoj mnogi pričaju“ sa 14.388 pregleda ili „Srednjoškolac koji je poslao pismo premijeru je iz Borče“ sa 10.449 pregleda.

Ali i jedna veoma tužna vest koja je pogodila kompletnu levu obalu „Tužan vikend na levoj obali: Preminuli Velja i Cale“ sa 10.234 pregleda.

Po prvi put ove godine servisnu stranicu su pretekle vesti pa su „Uživo kamere – Pančevački most i Zrenjaninski put“ pregledane 24.624 puta, „Zimski red vožnje gradskog prevoza svih linija na levoj obali16.336 pregleda i „Letnji red vožnje gradskog prevoza svih linija na levoj obali13.213 pregleda.

Posebno smo ponosni na servis „oglasi za posao“ koji smo pokrenuli u septembru a do sada je stranica „Svi oglasi za posao“ pregledana čak 14.144 puta.

Veliko HVALA što nas pratite i verujete u naš rad.

SLEDEĆE GODINE JOŠ JAČE

Nastavljamo kao i prethodnih godina, ali još jače sa istim ciljem da se bavimo običnim ljudima, običnim problemima, dešavanjima i prilikama sugrađana sa leve obale Dunava u Beogradu.

Nadamo se, da ćemo i dalje imati vaše poverenje, da ćemo Vas zabavljati, informisati ali i pomoći u rešavanju problema i uticati na stvaranje našeg kutka sreće, i to bolje naše leve obale.

Znamo da nam verujete, da nas pratite i čitate, da nas ogovarate i komentarišete, zato smo mi tu zbog vas i to je naš uspeh.

„Želimo vam puno zdravlja, ljubavi i sreće u 2017. godini, a kada sve to budete imali ostalo ćete lako ostvariti.“

Srećan Božić i Novu godinu želi Vam tim prvog informativnog sajta na levoj obali, Vaš Lobi.

ŽIVELI!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Poštovani,
    pratim svaki dan vaš sajt jer redovno objavljujete informacije sa leve obale. Samo da Vam poželim u ime nas koji redovno pratimo sajt srecnu Novu godinu i da samo tako nastavite.
    Vaš redovni čitalac,
    Dule

Radno vreme tokom praznika na levoj obali

Novogodišnji običaji i tradicija 27.12.2014.

Novogodišnji običaji, vera i tradicija kod Srba