in

Srednjoškolac koji je poslao pismo premijeru je iz Borče

Pismo koje je stiglo na adresu Vlade Srbije, upućeno premijeru Aleksandru Vučiću je napisao Miloš Ćirović, srednjoškolac iz Borče.

On je pored premijera pismo poslao i medijskim kućama u Srbiji. U nastavku prenosimo pismo u originalu bez bilo kakavih izmena.

Ovo je pismo koje je srednjoškolac iz Borče poslao  premijeru

„Gospodine, mislim da se zovete premijer. Postali ste to jer su vas građani, tjs jedan deo njih. izabrali za tu funkciju. To je nešto što mogu da razumem, ne slažem se sa njima ali u redu, to je demokratija.

Vi kao premijer nemate pravo da se svetite i iživljavate nad onima koji nisu glasali za vas. Vi ste zapravo toliko postali bahati da ste počeli da kažnjavate i one koji su za vas glasali. Nema tu razlike više. Na jednoj strani vi, na drugoj mi obični građani.

Zašto moje roditelje i hiljade drugih nazivate lenjivcima koji neće da rade? Hoće Srbi da rade ali i da zarade, neće da nemaju ni za hleb posle. Moja sestra je morala da ode u Italiju da radi. ubija se od posla ali kaže barem ima dosotojanstven život.

Ovde ga nije nikad imala. Zovete roditelje lenjivcima, a ja ih ne videh po ceo dan. Rade stalno, i to za 20.900 dinara to je precizna cifra a koja nas sve podseća koliko smo bedni. Sa druge strane šta rade vaši članovi familije?

Da li i vaš sin ima život kao i ja? Ne naravno. On ima vojno obezbeđenje i liminzine, državne bebisitere i privatne škola ,a ja koristim državne usluge. Iste one države od koje više nije ostalo ništa. Nismo mi lenji, niti si TI premijer! Tačka.“

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

8 Comments

    • ZASTO TAKO MISLITE. NASA DACA NISU GLUPA I MNOGO PUTA SU TO DOKAZALI.ZA SVE JE U PRAVU . MI SMO GLUPI STO NE PREKINEMO OVO MALTRETIRANJE.DECU MU NECEMO OPROSTITI.SVA DECA TREBA DA IMAJU ISTE USLOVE ZA OBRAZOVANJE I ZIVOT.DECAKU SVAKA CAST, A PREMIJEROV SIN NEKA SE RAZMECE KAO LETOS U BUDVI. ALI ZNA SE NICIJA NIJE GORELA DO VEKA!

  1. Svaka čast dečko na pismu. A odgovor Raletu je da ne priča koješta. Neka posluša malo tu decu šta pričaju. Ja imam sina srednjoškolca, i bukvalno i on ovako misli. Niko njemu nije pisao. I ne treba. Dovoljno je da pročita naslove novina, i da sluša i gleda muku nas običnih ljudi. Teško nama.

Šta nas čeka ove nedelje na našim fudbalski terenima

PREMIJERNO! Uživo kamere Zrenjaninski put na portalu LOBI