in

Šta nas čeka ove nedelje na našim fudbalski terenima

Pisali smo o početku fubalske sezone klubova sa leve obale i gde koji klub igra, naišli smo na pozitivne kritike stoga želimo da nastavimo da vas izveštavamo o tome šta nas čeka ove nedelje na našim fudbalski terenima.

Podsećenja radi, FK BSK iz Borče igra u Prvoj ligi Srbije, FK PKB iz Padinske Skele igra u Beogradskoj zoni. FK Lepušnica iz Glogonjskog rita i FK PKB Kovilovo iz Kovilova igraju u Prvoj Beogradskoj ligi – „Grupa A“. FK Crvenka iz Crvenke, FK Mladost iz Jabučkog rita, FK Pionir iz Besnog Fok i FK Dunavac iz Dunavca igraju u Međuopstinskoj ligi Beograd – „Grupa B“.

leva-obala-fk-2016-2017

Pa da počnemo… Prošle nedelje je odigran derbi kola PLS u Borči gde su snage odmerili bivši superligaši BSK i Jagodina. Na „Vizelj Parku“ je domaćin pred oko 1000 gledalaca, kažu navijači, slavio rezultatom 2:1.

U nedelju, 11. septembra u 16.30 časova, gostuju Dinamu iz Vranja koji je trenutno predposlednji pa se nadamo pobedi. Inače BSK je trenutno trećeplasirana ekipa sa osvojenih 9 bodova iz četiri odigrane utakmice.

PKB iz Padinske Skele ima osrednji učinak u predhodna 4. kola sa jednom pobedom, isto toliko nerešenih i dva poraza pa zauzima 10. mesto u Beogradskoj zoni.

Ove nedelje, 11. septembra u 16 časova, igraju pred domaćim navijačima protiv poslednje plasirane ekipe Jedinstva iz Surčina. Zato ako bude lepo vreme pozivamo navijače da podrže klub u nadamo se novoj pobedi.

fk-pkb-2016

PKB Kovilo trenutno zauzima 3. mesto sa 6 osvojenih bodova, dok je Lepušnica sa 1 osvojenim bodom tek na 11. mestu Prve Beogradske lige – „Grupa A“.

Takođe u nedelju, 11. septembra u 16 časova, Lepušnica na svom stadionu dočekuje ekipu 13. Maj iz Zemuna, dok PKB Kovilovo gostuje Brodarcu sa Novog Beograda.

Glogonjčani iako su domaćini će imati težak zadatak, ali ako žele sva tri boda moraće da daju svoj maksimum. Kovilovčani će imati teško gostovanje jer su domaćini, iako su osmi sa utakmicom manje, bez poraza.

fk-lepusnica-2016

Definitivno najzanimljivija liga je međuopštinska u kojoj igraju četiri fudbalska kluba sa leve obale. U ovom kolu Crvenka, koja je prošle nedelje deklasirala Podunavac sa 9:2, je slobodna.

Pionir je domaćin u Besnom foku protiv Pinosave, a Dunavac je domaćin Heroju Polet iz Jajinaca. Mladost iz Jabučkog gostuje u Slancima protiv Svetog Stefana. Sve utakmice se igraju u nedelju, 11. septembra u 16 časova.

fk-pionir-fk-dunavac-2016

Pozivamo sve ljubitelje fudbala da posete neki od terena na levoj obali, koji definitivno nisu daleko, pruže podršku, gledaju fudbal i uživaju u prirodi i lepom vremenu ovog vikenda.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Najbolji pilot zmaja iz Borče brani zlato na državnom prvenstvu

    Srednjoškolac koji je poslao pismo premijeru je iz Borče