in

Početak fudbalske sezone i gde igraju klubovi sa leve obale

Sutra 13. avgusta počinje nova fudbalska sezona u Prvoj ligi Srbije i Beogradskoj zoni, sledeće nedelje startuje Prva Beogradska liga a potom i Međuopštinska liga Beograd.

Najveći klub i najbolje plasirani fudbalski klub sa leve obale, FK BSK iz Borče, igra u Prvoj ligi Srbije. U prvom kolu, subota 13. avgusta od 17.30 časova, BSK Borča je odmeriti snage sa Sinđelićem u gostima.

fk-bsk-borca-2016

FK PKB iz Padinske Skele igra u Beogradskoj zoni. U prvom kolu, nedelja 14. avgusta od 17 časova, PKB će dočekati Borac iz Ostružnice.

fk-pkb-2016

FK Lepušnica iz Glogonjskog rita i FK PKB Kovilovo iz Kovilova igraju u Prvoj Beogradskoj ligi – „Grupa A“. Prvo kolo beogradske lige startuje sledeće nedelje, 21. avgusta od 17 časova. PKB Kovilovo će biti domaćin protiv Zmaja, dok će Lepušnica gostovati na Zvezdari protiv Poštara.

fk-kovilovo-2016 fk-lepusnica-2016

U Međuopstinskoj ligi Beograd – „Grupa B“ skoro svake nedelje je derbi jer čak četiri tima sa leve obale je u istoj grupi: FK Crvenka iz Crvenke, FK Mladost iz Jabučkog rita, FK Pionir iz Besnog Fok i FK Dunavac iz Dunavca.

Raspored u Međuopštinskoj ligi još nije poznat jer je izvlačenje takmičarskih brojeva za prvenstvenu sezonu 2016/2017 zakazano za četvrtak 18. avgust.

fk-crvenka-2016 fk-mladost-2016 fk-pionir-fk-dunavac-2016

Krnjača ima čak dva fudbalska kluba, FK Palilulac i FK Bratstvo, ali nažalost oni se ne takmiče u seniorskim ligama od sezone 2014/2015.

fk-palilulac-2016

Šta drugo reći osim želimo vam svima, lepu i uspešnu sezonu bez povreda 😉

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Pančevački-most-mrak

Pančevac i delovi Borče u mraku

Ako sutra uveče vidite ovakve ljude u Borči, onda…