Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Početak fudbalske sezone i gde igraju klubovi sa leve obale

u Najnovije sportske vesti od
Cicak – Rancevi 25%

Sutra 13. avgusta počinje nova fudbalska sezona u Prvoj ligi Srbije i Beogradskoj zoni, sledeće nedelje startuje Prva Beogradska liga a potom i Međuopštinska liga Beograd.

Najveći klub i najbolje plasirani fudbalski klub sa leve obale, FK BSK iz Borče, igra u Prvoj ligi Srbije. U prvom kolu, subota 13. avgusta od 17.30 časova, BSK Borča je odmeriti snage sa Sinđelićem u gostima.

fk-bsk-borca-2016

FK PKB iz Padinske Skele igra u Beogradskoj zoni. U prvom kolu, nedelja 14. avgusta od 17 časova, PKB će dočekati Borac iz Ostružnice.

fk-pkb-2016

FK Lepušnica iz Glogonjskog rita i FK PKB Kovilovo iz Kovilova igraju u Prvoj Beogradskoj ligi – „Grupa A“. Prvo kolo beogradske lige startuje sledeće nedelje, 21. avgusta od 17 časova. PKB Kovilovo će biti domaćin protiv Zmaja, dok će Lepušnica gostovati na Zvezdari protiv Poštara.

  Večeras polufinale Vidovdanskog turnira 2015.

fk-kovilovo-2016 fk-lepusnica-2016

U Međuopstinskoj ligi Beograd – “Grupa B“ skoro svake nedelje je derbi jer čak četiri tima sa leve obale je u istoj grupi: FK Crvenka iz Crvenke, FK Mladost iz Jabučkog rita, FK Pionir iz Besnog Fok i FK Dunavac iz Dunavca.

Raspored u Međuopštinskoj ligi još nije poznat jer je izvlačenje takmičarskih brojeva za prvenstvenu sezonu 2016/2017 zakazano za četvrtak 18. avgust.

fk-crvenka-2016 fk-mladost-2016 fk-pionir-fk-dunavac-2016

Krnjača ima čak dva fudbalska kluba, FK Palilulac i FK Bratstvo, ali nažalost oni se ne takmiče u seniorskim ligama od sezone 2014/2015.

fk-palilulac-2016

Šta drugo reći osim želimo vam svima, lepu i uspešnu sezonu bez povreda 😉

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Najnovije sportske vesti

Idi na Vrh