in

Pančevac i delovi Borče u mraku

Pančevački-most-mrak

Javna rasveta je večeras zakazala na levoj obali. Pančevački most je u mraku, a kako saznajemo došlo je do kidanja kablova što je prouzrokovalo prekid ulične rasvete. Ekipa je na terenu i radi na rešavanju problema.

U Borči već par meseci postoji problem sa javnom rasvetom i ponavlja se iznova. U nekoliko navrata je ovog leta na po par dana došlo do prekida i pojedine ulice su ostale u mraku. Prema našim informacijama to su bile ulice Ranka Miljića, Zanatska, Vizeljska i Bratstva i Jedinstva. Večeras je ponovo došlo do problema u ovim ulicama.

Možda postoji problem u još nekim delovima Borče ili nekog drugog naselja leve obale, u svakom slučaju izgleda da postoji neki problem koji je malo veći čim se ponavlja relativno često.

Nedostatkom javnog osvetljenja smanjuje se bezbednost u saobraćaju i generalno bezbednost samih građana i valjalo bi rešiti problem što je pre moguće.

Nadamo se da će JKP „Javno osvetljenje Beograd“ rešiti probleme i uspostaviti normalno funkcionisanje javne rasvete dugoročnije. A do tad budite pažljivi u saobraćaju kako ne bi ugrozili sebe i druge.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

NOVO! Za sve poslodavce i radnike na levoj obali!

Početak fudbalske sezone i gde igraju klubovi sa leve obale