Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

NOVO! Za sve poslodavce i radnike na levoj obali!

u Društvo od
Tara – T2

Poslodavci i preduzetnici koji posluju na teritoriji leve obale, u zavisnosti od delatnosti, najčešće traže radnike u “lokalu”.

Glavni razlozi poslodavaca su: dostupnost radnika, lakše stizanje na posao, jer u tom slučaju radnici ne moraju prelaziti mostove pa neće kasniti na posao itd.

Sa druge strane mnogi žele da im posao bude što bliže, samo neki od razloga su da ne moraju da putuju na drugi kraj grada ili jednostavno žele da budu bliže porodici.

Od samog početka, naš cilj je da pružimo adekvatne infromacije sugrađanima, ali i pomognemo u rešenju mnogobrojih problema.

Zbog svega navedenog smo odlučili da uvedemo novi servis “Oglasi za posao” i omogućimo poslodavcima da ponude posao a našim čitaocima da isti lakše pronađu.

Zanimljivo:  Predstojećeg vikenda Parada osoba sa invaliditetom

pretraga-poslova-lobi

Korišćenje ovog servisa je jednostavno i automatizovano, poslodavci unose oglase, administratori iste odobravaju dok radnici lako pretražuju iste.

Pomenuti servis je nov što znači da trenutno nema ponuđenih poslova, zato prvo pozivamo sve poslodavce da ukoliko traže radnika dodaju posao na stranici “Postavite oglas za posao“.

Takođe, pozivamo sve da podele ovu vest kako bi njihovi prijatelji, poslodavci i preduzetnici, videli naš servis i što pre dodali nove poslove.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Društvo

Idi na Vrh