in

NOVO! Za sve poslodavce i radnike na levoj obali!

Poslodavci i preduzetnici koji posluju na teritoriji leve obale, u zavisnosti od delatnosti, najčešće traže radnike u „lokalu“.

Glavni razlozi poslodavaca su: dostupnost radnika, lakše stizanje na posao, jer u tom slučaju radnici ne moraju prelaziti mostove pa neće kasniti na posao itd.

Sa druge strane mnogi žele da im posao bude što bliže, samo neki od razloga su da ne moraju da putuju na drugi kraj grada ili jednostavno žele da budu bliže porodici.

Od samog početka, naš cilj je da pružimo adekvatne infromacije sugrađanima, ali i pomognemo u rešenju mnogobrojih problema.

Zbog svega navedenog smo odlučili da uvedemo novi servis „Oglasi za posao“ i omogućimo poslodavcima da ponude posao a našim čitaocima da isti lakše pronađu.

pretraga-poslova-lobi

Korišćenje ovog servisa je jednostavno i automatizovano, poslodavci unose oglase, administratori iste odobravaju dok radnici lako pretražuju iste.

Pomenuti servis je nov što znači da trenutno nema ponuđenih poslova, zato prvo pozivamo sve poslodavce da ukoliko traže radnika dodaju posao na stranici „Postavite oglas za posao„.

Takođe, pozivamo sve da podele ovu vest kako bi njihovi prijatelji, poslodavci i preduzetnici, videli naš servis i što pre dodali nove poslove.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

avion za zaprasivanje komaraca lobi1

Avion za zaprašivanje komaraca udario u kamion

Pančevački-most-mrak

Pančevac i delovi Borče u mraku