in

PREMIJERNO! Uživo kamere Zrenjaninski put na portalu LOBI

Uživo kamere Zrenjaninski put na portalu LOBI… Da dobro ste pročitali, ovo nisu više pusti snovi svih građana leve obale već realnost.

U avgustu ove godine smo dogovorili saradnju sa OK radiom iz Krnjače za uživo kamere koje će biti postavljene na Zrenjaninskom putu.

Blog/portal LOBI ima ekskluzivno pravo na uživo kamere koje će biti postavljene na Zrenjanincu i one će biti dostupne svim građanima koji prate naš sajt.

U planu je da se duž Zrenjaninca postavi oko desetak kamera na nekoliko lokacija.

Plan je da se pokrije Zrenjaninski put od prvog do poslednjeg semafora tačnije od raskrsnice Borča – Greda do Pančevačkog mosta.

Lokacije na kojima će biti postavljene kamere su:

Kod restorana Tara, supermarketa Roda, kod Auto Čačka i hotela Elegance, na raskrsnici Kotež, kod kafane Bitolj, kod prvog semafora na Zrenjanincu i deo Pančevca sa stuba OK radija.

Instalacija kamere je započeta krajem avgusta i do kraja oktobra bi trebalo da budu sve postavljene.

PREMIJERNO za naše čitaoce pokazujemo dve postavljene kamere koje možete videti na stranici UŽIVO KAMERE – PANČEVAČKI MOST I ZRENJANINSKI PUT.

uzivo-kamera-zrenjaninski-put

Omogućili smo i skraćeni link da brže pronalazite uživo kamere sa Zrenjaninca, samo ukucajte kamere.lobi-info.rs

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

8 Comments

  1. Kamere bi trebalo postaviti na raskrsnici kod kafane „Bele zore“,zbog velikog broja dece koja tu prelaze ulicu na putu do skole i velikog broja vozaca koji jos uvek imaju izgovor za promenu smera i ako je promena na snazi vise od godinu dana 😖

Srednjoškolac koji je poslao pismo premijeru je iz Borče

Padinska Skela i Jabučki rit sutra skoro ceo dan bez struje - 2015

Veći delovi Borče i Krnjače danas bez struje skoro ceo dan