in

Svečano otvaranje Shoppi Retail Parka u Borči

Najmodernija destinacija za kupovinu na levoj obali Dunava, Shoppi Retail Park otvoreni tržni centar u Borči, se prema najavi zvanično otvara u četvrtak 13. oktobra.

Domaćini pozivaju sve na svečano otvaranje Shoppi Retail Parka u Borči.

Novi Shoppi Retail Park Borča sa preko 12.000 kvadrata prodajnog prostora, smešten u jednoj od najfrekventnijih saobraćajnica, na Zrenjaninskom putu u Borči. 

Retail Park u Borči će se prostirati na jednom nivou, bez spratova i podzemnih garaža, dok će za parking biti rezervisan veliki prostor oko samog objekta.

Sve prodavnice će imati direktan ulaz sa centralnog prakinga, koji ima kapacitet od 370 vozila.

Foto: Vojislav Đ.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

12 Comments

  1. Da li se ja varam ili je ulaz samo iz ulice B. Jedinstva? Ako bude tako predvidjam im brzo zatvaranje trznog centra , jer na cuvenom semaforu kod pikola je kolaps i bez sopija. Ko jednom dodje, vise nece . Ukoliko naprave ulaz i sa Zr. puta ,to ce vise znaciti Borcancima nego sam trzni centar. U tom slucaju bi svi koristili prolaz kroz trzni centar da nekako stignu do Zr. puta . Ko je jednom prosao , zna o cemu pricam. Mislim da su uz otvaranje trznog centra morali da naprave 4 saobracajne trake u ulici B. Jedinstva do Zr. puta. Zivi bili pa videli

  2. Gresite.. Napravili su ulaz/izlaz.. U ili iz kanala pored ul Karlovacke Mitropolije.. 😂 Put koji vidite na fotografijama..neposredno uz zgrade..je asfaltiran uredno..i vodi vas u kanal.. Za one koji ne vole vodu..napravili su i jedno skretanje udesno od 10-tak metara koje vas vodi u njivu… Tako da.. Nije da nema opcija 😉
    P. S. Bilo bi lepo da neko to uslika i postavi pitanje.. Zanimljiva je i kanalizaciona cev otvorena ka kanalu…

    • Znate kako Ljiljo ja sam takođe srećan što smo dobili jedan tako lep centar čak štaviše trebalo je Borči još ranije tako nešto, ali ako će to značiti kolonu vozila na zrenjaninskom putu onda to nije to. Kao što je neko već napisao sramota da nisu proširili trake a nije da nema potrebe za time.

  3. Jedno od rešenja za rasterećenje ulice Bratstva i jedinsnstva je da se na onaj asfaltirani deo puta iza karingtonki što prilazi Zbegu i kanalu postavi mostić i da se rekonstruiše ulica Karlovačke mitropolije dalje ka Zrenjaninskom putu.

    • Gde je srednja škola u Borči, Dom kulture, bioskop, bazen? Dosta više ovih soping molova, eno i onaj u Zemunu zvrji prazan, narod nema ni za leba! Gde je logično rešenje da sva naselja preko pančevačkog mosta budu nova opština DUNAVSKI VENAC, kakve veze imaju Takovska ulica i Ovča. Kažu da ne daju, jer mnogo para od poreza i raznih nameta odlazi iz ovog dela Beograda u kasu opštine Palilula, a za uzvrat smo građani TREĆEG REDA.

Deca iz Sremca još jednom pokazala svoju kreativnost!

Lepa uvertira BSK-a pred utakmicu Kupa Srbije