in

Planirana isključenja struje u sledećih par dana na levoj obali

Zbog planiranih radova na mreži, u sledećih par dana bez struje će biti i naselja sa leve obale i to prema sledećem rasporedu.

Danas, u četvrtak 20. septembra, od 08.00 do 17.00 časova bez struje će biti ulica Grge Andrijanovića u Krnjači, kao i  deo naselja Padinska Skela.

Sutra, u petak 21. septembra, isključenja su planirana od 08.00 do 17.00 i to u Sefkerinskom ataru, naseljima na delu puta za Ovču u Borči, kao i u delu naselja Ovča.

U subotu, 22. septembra, od 11.00 do 17.00 bez struje će biti potrošači u Jabučkom ritu.

Na radost sugrađana, barem za nedelju nema planiranih isključenja!

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Sve smo pokusalo,stoporaju nas u Opstini,borba za cesci bus 106 koji svaki drugi ostane negde u kvaru.ako imate neki vid pomoci pomozite,trazili smo akracenu liniju do Borce,velika usteda na gorivu,vozacima, a nama cesci polasci.tuzno nedaju nam,kazu ne kucate se 60% penzionera kucaju prvog januara,studenti,djaci i zapoaleni samo prvog u mesecu i ostaje tih 10& koji se kucaju redovno,oni prave presek 17. U mesecu skroz suludo i naravno nerealno. Ako ima vajde hvala

  2. Mi smo gradjani treceg reda,putujemo za Jabucki rit kako ko ume i zna sramota za 21.vek.Kucali se ili ne nekom je u cilju da naselje ne postoji da ga nema.Autobusi zna se kakvi su i kako ide cemu onda kucanje uopste.Zalili se ili ne nikaga nije briga.Bitno da se gospoda po uzem centru vozi na vreme u solarisu.E Srbijo moja dokle si stigla i mi sa tobom!!

Inspekcija ipak naterala Aman da u Krnjači počisti za sobom!

GSP tvrdi: Ispunjavamo ono što predviđa red vožnje za liniju 85