in

Inspekcija ipak naterala Aman da u Krnjači počisti za sobom!

Do pre samo nekoliko dana, oko maloprodajnog objekta preduzeća Aman, na Zrenjaninskom putu, sugrađani su gledali gomile smeća i otpadaka koje očigledno niko nije želeo da počisti.

Pre reagovanja inspekcije

Doduše, situacija ispred objekta, kod ulaza za kupce, nije bila toliko alarmantna. Ali iza ovog komercijalnog objekta stanje je bilo katastrofalno. Najloni, palete, ambalaže, kutije, sve je stajalo razbacano, a kontejneri puni. Zato je po žalbama sugrađana reagovala i Eko patrola.

Nemilice uništavajuci našu životnu sredinu i pored upozorenja udruženja da urede okolinu u kojoj rade i ostvaruju profit. – rekli su nam u udruženju Eko Pančevački rit

Kako kažu, po prijavi građana, udruženje se obratilo inspekciji gradske uprave grada Beograda. Tek nakon intervencije nadležne inspekcije, zaposleni u preduzeću počistili su prostor oko maloprodajnog objekta.

Doskorašnje stanje

Drago nam je da inspekcije sankcionišu ovakvu bahatost i nemar i nadamo se da će barem kazne uticati da firme shvate da leva obala prestaje da bude svačija divlja deponija.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Tamo svako ko zeli moze da posmatra pacove u prirodnom okruzenju, izmedju pumpe i amana. Ako kupuje tamo, neka mu je bog u pomoci, vecu nehigijenu i raspale proizvode i usmrdele, nisam video u beogradu. LJudi idite u Metro, Metro je institucija za sve ovde Amane i Shortije. U DIS-u rade romi na mesu, Idea odvalila cene pa promenila ime u Rodu, sa malo spustenim cenama, videli su da smo sirotinja. Ali opet metro ima ubedljivi odnos cene i kvaliteta.

Vozila Gradske čistoće već danima ne posećuju Kotež

Planirana isključenja struje u sledećih par dana na levoj obali