Zaprašivanje komaraca sa zemlje na levoj obali Beograda
Zaprašivanje komaraca sa zemlje na levoj obali Beograda

Jučerašnje zaprašivanje komaraca sa zemlje

u Servisne informacije/Vesti

Juče je na levoj obali Beograda izvršeno zaprašivanje komaraca, kao što je i najavljeno od strane Sekretarijata za zaštitu životne sredine. Suzbijanje komaraca sa uređajima sa zemlje je po njihovim rečima vršeno u naseljima Borča, Ovča, Kotež, Krnjača, Kovilovo, Vrbovsko i Padinska skela.

Lično smo se uverili da su zaprašivali komarce u Borči i to u sledećim ulicama Vizeljska, Zanatska, Ranka Miljića, Hopovska i 12. oktobra. Recite nam da li su zaprašivali i kod vas?

Prijave stanovnika sa leve obale Beograda

Naša sugrađanka Danijela nam je prijavila da ima problema sa “ogromnim” komarcima, koji kad ujedu ostaju na koži po nekoliko dana. I dodaje da nijednom ove godine niko nije zaprašivao komarce u ulici  Mitra Trifunovića Uče u Borči, kao i u ostalim delovima naselja. Komaraca ima toliko da se od njih ne može živeti.

Sugrađanin Mitar nam je prijavio da komaraca ima na izvoz, da “grizu k’o ludi”, u Prelivačkoj (kod okretnice 95 i 96), Ranka Miljića (kod Đurđenovca), Zrenjaninski put (kod Malog Zbega), a verovatno i u ostalim delovima Borče.

Ono što je interesantno da se u obe prijave žale na velike i ogromne komarce.

Zahvaljujemo se sugrađanima što nam šalju prijave i pozivamo ostale čitaoce i komšije da prijave gde i kakve probleme imaju sa komarcima i pošalju nam na e-mail adresu  zaprasivanjekomaraca@lobi-info.rs  i mi ćemo vaš zahtev proslediti službama za zaprašivanje komaraca.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Servisne informacije

Idi na VRH