in ,

Jučerašnje zaprašivanje komaraca sa zemlje

Zaprašivanje komaraca sa zemlje na levoj obali Beograda
Zaprašivanje komaraca sa zemlje na levoj obali Beograda

Juče je na levoj obali Beograda izvršeno zaprašivanje komaraca, kao što je i najavljeno od strane Sekretarijata za zaštitu životne sredine. Suzbijanje komaraca sa uređajima sa zemlje je po njihovim rečima vršeno u naseljima Borča, Ovča, Kotež, Krnjača, Kovilovo, Vrbovsko i Padinska skela.

Lično smo se uverili da su zaprašivali komarce u Borči i to u sledećim ulicama Vizeljska, Zanatska, Ranka Miljića, Hopovska i 12. oktobra. Recite nam da li su zaprašivali i kod vas?

Prijave stanovnika sa leve obale Beograda

Naša sugrađanka Danijela nam je prijavila da ima problema sa „ogromnim“ komarcima, koji kad ujedu ostaju na koži po nekoliko dana. I dodaje da nijednom ove godine niko nije zaprašivao komarce u ulici  Mitra Trifunovića Uče u Borči, kao i u ostalim delovima naselja. Komaraca ima toliko da se od njih ne može živeti.

Sugrađanin Mitar nam je prijavio da komaraca ima na izvoz, da „grizu k’o ludi“, u Prelivačkoj (kod okretnice 95 i 96), Ranka Miljića (kod Đurđenovca), Zrenjaninski put (kod Malog Zbega), a verovatno i u ostalim delovima Borče.

Ono što je interesantno da se u obe prijave žale na velike i ogromne komarce.

Zahvaljujemo se sugrađanima što nam šalju prijave i pozivamo ostale čitaoce i komšije da prijave gde i kakve probleme imaju sa komarcima i pošalju nam na e-mail adresu  zaprasivanjekomaraca@lobi-info.rs  i mi ćemo vaš zahtev proslediti službama za zaprašivanje komaraca.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vidovdanski turnir 2013

Coca-Cola nam daruje 45 teretana na otvorenom - 17.06.2013

Coca-Cola nam daruje 45 teretana na otvorenom