in

Coca-Cola nam daruje 45 teretana na otvorenom

Coca-Cola nam daruje 45 teretana na otvorenom - 17.06.2013
Coca-Cola nam daruje 45 teretana na otvorenom - 17.06.2013

Coca-Cola ove godine slavi jubilej, 45 godina svog postojanja na tržištu Srbije i to je razlog da još jednom pokažu i dokažu profesionalnost, kopetentnost kao i brigu za svoje potrošače, izgradnjom 45 aktivnih zona, teretana na otvorenom.

Jubilejom žele da proslave dosadašnje uspehe i obećavaju da će i dalje biti posvećeni razvoju lokalnog poslovanja kao i stvaranju boljeg, lepšeg, crvenijeg sveta.

Pošto su potrošači delom zaslužni za njihov uspeh, žele da im se oduže izgradnjom aktivnih zona, teretana kako bi vežbanje bilo dostupno svima.

Naime, Coca-Cola je pokrenula akciju „Budi aktivan, pokreni se i podeli radost“ u kojoj će sugrađani glasati za svoju opštinu i osvojiti za sebe i svoje sugrađane jednu od 45 teretana na otvorenom. Opštine Srbije koje budu imale najviše glasova biće objavljene u avgustu. U dogovoru sa predstavnicima lokalnih samouprava, teretane će biti izgrađene na najboljim lokacijama za izgradnju. Opštine su podeljene u tri kategorije i u svakoj biće izabrano po 15 opština sa najvećim brojem glasova.

Coca-Cola nam daruje 45 teretana na otvorenom - 17.06.2013Za našu opštinu možete glasati na sajtu www.45godinausrbiji.rs ili na Coca- Cola Facebook strani tako što se registrujete, unošenjem korisničkog imena i lozinke. Možete glasati jednom dnevno za jednu opštinu, po završetku glasanja možete opštini predložiti mikrolokaciju na koju želite da bude izgrađena Coca-Cola aktivna zona.

Planirano je da do kraja 2013. godine budu izgrađene 10 teretana na otvorenom a do maja 2014. godine i ostale aktivne zone.

Coca-Cola ovom akcijom dokazuje da je danas jedan od najvećih i najuspešnijih brendova u našoj zemlji što potvrđuju i brojni ljubitelji najpoznatijeg pića na zemaljskoj kugli. Zahvaljujući poštenom radu, uloženom trudu, zadivljujućoj inovativnosti i kreativnosti, postali su svetski brend broj #1.

Danas žele da se oduže građanima na vernost svih ovih godina izgradnjom teretana koje će omogućiti  vežbanje na svežem vazduhu, u prirodi i to besplatno. Zato, glasajte!

Savremeni i brzi tempo života nam ne daje mnogo prostora za vežbanje kao ni dovoljno novca za redovnu rekreaciju. Ovo je prava prilika da učinimo nešto za sebe i svoje sugrađane i osvojimo aktivnu zonu. Pošto levoj obali Beograda nedostaju aktivne zone na otvorenom, udružimo se, pokrenimo se i osvojimo teretanu u kojoj ćemo svakodnevno deliti radost. Iako opština Palilula važi za jednu od najvećih opština, nadamo se da će teretanu dobiti oni kojima je najviše potrebna. Zato priključite se akciji jer naših par minuta nekom će značiti mnogo.

Nadamo se da će leva obala Beograda osvojiti teretanu u kojoj će sugrađani vežbati i rashladiti se uz jednu „tamanicu“ deleći radost propagiranjem lepšeg, crvenijeg Coca-Cola sveta.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Zaprašivanje komaraca sa zemlje na levoj obali Beograda

    Jučerašnje zaprašivanje komaraca sa zemlje

    Sinoć oko 19h policija je pronašla beživotno telo mladića - 18.06.2013

    Pronađeno beživotno telo narkomana kod Pančevačkog mosta