in

Pronađeno beživotno telo narkomana kod Pančevačkog mosta

Sinoć oko 19h policija je pronašla beživotno telo mladića - 18.06.2013
Sinoć oko 19h policija je pronašla beživotno telo mladića - 18.06.2013

Sinoć oko 19h policija je pronašla beživotno telo mladića (34) kod silazne rampe sa Pančevačkog mosta ka Ulici Dragoslava Srejovića u obližnjem žbunju.

Prizor na licu mesta je bio zabrinjavajuće užasan jer su životinje načele beživotno telo muškarca, koji je od ranije poznat policiji zbog konzumiranja narkotika.

Zbog toga se pretpostavlja da je preminuo od posledica prekomernog konzumiranja droge.

Beživotno telo prebačeno je na Institut za sudsku medicinu gde će se utvrditi tačan uzrok smrti. Nestanak muškarca je prijavio njegov drug koji se takodje već duži vremenski period drogirao sa njim.

Napominjemo alarmante rezultate istraživanja koja dokazuju da su u Beogradu mladi najviše izloženi različitim vrstama narkotika jer je 69.9 odsto ispitanih potvrdilo da je probalo drogu, da je direktno pronađeno sa nekom od droga, što je za čak 14 odsto više od proseka za Srbiju.

U Srbiji je evidentirano 170. 000 zavisnika što ukazuje na neophodnost formiranja koordinacionog tela za borbu protiv zloupotrebe droge koje će uspostaviti uspešnu saradnju sa četiri ministarstva, zdravlja, pravde, policije i finansija.

Akcioni plan za borbu protiv narkomanije koji je usvojen 2009. godine ističe ove godine pa se nadamo da će novi Akcioni plan imati bolju strategiju koja vodi do efikasne i koordinirane borbe protiv droge i da će vlasti biti odlučnije u njegovom sprovođenju.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Coca-Cola nam daruje 45 teretana na otvorenom - 17.06.2013

Coca-Cola nam daruje 45 teretana na otvorenom

Vidovdanski turnir 2013. - Borča - Trofej Vidovdana 2013 - I kolo

Pakleni dani Vidovdanskog turnira u Borči