in

Ulica otvorenog srca u Borči

Ulica otvorenog srca u Borči
Ulica otvorenog srca u Borči

Prvog dana nove godine, prvog januara 2013. godine – Gradska opština Palilula organizuje manifestaciju pod nazivom „Ulica otvorenog srca u Borči“. U glavnom gradu se još od 1988. godine organizuje i to je najlepši dan kada roditelji mogu da svečano prošetaju sa svojom decom

Vesela povorka dece, njihovih roditelja i svih onih koji podržavaju akciju, kretaće se Ulicom bratstva i jedinstva, koja će biti zatvorena za saobraćaj, od semafora na ulasku u naselje sa Zrenjaninskog puta do semafora na raskrsnici sa ulicama Veljavskog odreda i Ranka Miljića.

Manifestacija će trajati od 10.00 do 13.00 časova, a ulicom će defilovati mnogobrojni zabavljači, biće postavljeni štandovi sa raznovrsnim proizvodima domaće radinosti, a slatkiše će deliti „Banini“ i predstavnici firmi iz Borče. Posetioci će moći da se posluže toplim čajem i kuvanim vinom, koje će, takođe, ponuditi ugostitelji iz Borče.

Ulica otvorenog srca u BorčiNajviše će se radovati deca među kojom će se u povorci pojaviti klovnovi, mađioničari, kao i Deda Mrazice sa Deda Mrazom, koji će svakom detetu uručiti poklon.

U „Ulici otvorenog srca“ biće postavljene dve scene – jedna ispred objekta „Partner graditelja“, gde će se nalaziti okićena jelka, a druga scena će biti ispred „Raiffeisen“ banke.

Prošle godine prvog janura je obeležena manifestacija „Grad otvorenog srca“ u Ulici Ratnih vojnih invalida preko puta novootvorene Osnovne škole “Jovan Ristić” u Borči.

Ovo je druga godina kako se organizuje ovakva manifestacija pod pokroviteljstvom grada Beograda.

Ova manifestacija je jedan od najvećih brendova našeg glavnog grada, jer je jedinstvena u Evropi. Prvog dana nove godine u ostalim evropskim prestonicama je sve zatvoreno, a Beograd je veseo i pun ljudi.

Zato dođite da se družimo i srećni uđemo u Novu 2013. godinu!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Kolaps na uslasku u Borču

    Kolaps na ulasku u Borču

    Albanci hakovali blog/portal leve obale Beograda

    LOBI je ponovo onlajn – Albanci hakovali LOBI