in

U „Imleku“ se sanira šteta, potrošači ne moraju da brinu

Na saniranju štete od požara u mlekari „Imlek“ se intenzivno radi, kako bi se proizvodnja što pre normalizovala. Kako navode u ovoj kompaniji, uprkos zastoju u proizvodnji, u uništenom pogonu, i dalje se otkupljuje ista količina mleka, kao i pre nemilog događaja.

Požar je izbio prošlog petka, 21. septembra, u večernjim satima, u jednom od pogona „Imlekove“ mlekare u Padinskoj skeli. Niko od radnika tom prilikom nije bio povređen.

I pored velike štete i zastoja u proizvodnji, ‘Imlek’ je nastavio da otkupljuje istu količinu mleka kao i pre požara, kako ne bi oštetio farmere, proizvođače mleka, i time ugrozio njihovu egzistenciju – navode iz Imleka.

Svi pogoni van Padinske skele, rade punom parom. Kako dodaju, trude se da uposlie sve ljude iz proizvodnje koji su ostali bez svog proizvodnog pogona tog dana.

Potrošačima poručuju da će im „Imlekovi“ proizvodi biti dostupni bez obzira na ovo što se dogodilo, i da rade na tome da što pre saniraju štetu i „potpuno vrate proizvodnju na nivo na kakvom je bila – ako ne i na bolji“.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Pravoslavni vernici danas proslavljaju jesenji Krstovdan

Izgleda da Pančevac i Pupin ni ove godine „nisu zaslužili“ novogodišnju rasvetu