Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

U “Imleku” se sanira šteta, potrošači ne moraju da brinu

u Vesti od
Tara – T2

Na saniranju štete od požara u mlekari “Imlek” se intenzivno radi, kako bi se proizvodnja što pre normalizovala. Kako navode u ovoj kompaniji, uprkos zastoju u proizvodnji, u uništenom pogonu, i dalje se otkupljuje ista količina mleka, kao i pre nemilog događaja.

Požar je izbio prošlog petka, 21. septembra, u večernjim satima, u jednom od pogona “Imlekove” mlekare u Padinskoj skeli. Niko od radnika tom prilikom nije bio povređen.

I pored velike štete i zastoja u proizvodnji, ‘Imlek’ je nastavio da otkupljuje istu količinu mleka kao i pre požara, kako ne bi oštetio farmere, proizvođače mleka, i time ugrozio njihovu egzistenciju – navode iz Imleka.

Svi pogoni van Padinske skele, rade punom parom. Kako dodaju, trude se da uposlie sve ljude iz proizvodnje koji su ostali bez svog proizvodnog pogona tog dana.

Zanimljivo:  Sugrađani upozoravaju na džeparoše u Borči

Potrošačima poručuju da će im “Imlekovi” proizvodi biti dostupni bez obzira na ovo što se dogodilo, i da rade na tome da što pre saniraju štetu i “potpuno vrate proizvodnju na nivo na kakvom je bila – ako ne i na bolji”.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh